Κεντρική Basket League Αρνητικό σερί για τον Ιωνικό Νικαίας στην Stoiximan Basket League

Αρνητικό σερί για τον Ιωνικό Νικαίας στην Stoiximan Basket League

aris ionikos 1 jpg

Ο Ιωνικός δεν τα κατάφερε κόντρα στον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα της Νίκαιας έπειτα απο την χθεσινή ήττα πέτυχε αρνητικό σερί, αφού έμεινε για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη στην Stoiximan Basket League.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

Ο Ιωνικός ήταν εξαιρετικά ανταγωνιστικός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα διεκδικώντας τη νίκη επί του Άρη. Επιστρέφει όμως με άδεια χέρια στην Αθήνα αφού υποχρεώθηκε στην έκτη διαδοχική ήττα του, επεκτείνοντας παράλληλα το μεγαλύτερο αρνητικό του σερί στη Stoiximan Basket League αφού στις δύο προηγούμενες σεζόν δεν είχε κάνει περισσότερες από τέσσερις, διαδοχικές ήττες.

Είχε αρχίσει με 0-4 το περσινό Πρωτάθλημα χάνοντας από την ΑΕΚ εντός (68-81), το Περιστέρι Vitabiotics εντός (75-80), το Μεσολόγγι εκτός (79-66) και τον Ηρακλή εντός έδρας (67-77) ενώ είχε κάνει ένα σερί τεσσάρων ηττών και στην πρώτη του σεζόν στην κατηγορία, στην περίοδο 2019-20, χάνοντας κατά σειρά από την ΑΕΚ εκτός (103-70), το Λαύριο Megabolt εκτός (82-68), τον Προμηθέα εντός (69-73) και τον ΠΑΟΚ Mateco εκτός έδρας (110-80).

Σε ατομικό επίπεδο…

*Το ντεμπούτο του Ντάνιελ Χάμιλτον με τον Ιωνικό ήταν εντυπωσιακό. Ο Αμερικανός σημείωσε την έκτη επίδοση 20+ πόντων χωρίς να αστοχήσει σε δίποντο αφού είχε 2/2.

*Ο Ιωσήφ Κολοβέρος με τους 17 πόντους που σημείωσε, ξεπέρασε τους 100 πόντους στο 14ο παιχνίδι του στη Stoiximan Basket League.

*Ο Νίκος Αρσενόπουλος σημείωσε την κορυφαία επίδοση των 28 αγώνων του στη Stoiximan Basket League με τους οχτώ πόντους που είχε, τρεις περισσότερους από το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Λαύριο – Μαρούσι 76-90

Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…