Κεντρική Basket League Άρης Άρης: Με πένθος στις εμφανίσεις για τον 19χρονο Αλκη

Άρης: Με πένθος στις εμφανίσεις για τον 19χρονο Αλκη

δολοφονία

Ο Άρης ανακοίνωσε σήμερα πως θα αποτίσει φόρο τιμής στη μνήμη του 19χρονου που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι θα αποτίσει φόρο τιμής στη μνήμη του Άλκη Καμπανού, ο οποίος δολοφονήθηκε στα 19 χρόνια του τα ξημερώματα της Τρίτης 01/02.

Το μεσημέρι του Σαββάτου 05/02, αντιπροσωπεία της διοίκησης, του επιτελείου και των καλαθοσφαιριστών του ΑΡΗ θα μεταβεί στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο φίλος της ομάδας μας, προκειμένου να τιμήσει τη μνήμη του. Την ίδια μέρα, πριν από την έναρξη του αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας με τον Βόλο (19:30), ο προπονητής, Γιάννης Καστρίτης και ο team manager της ομάδας, Χρήστος Ταπούτος, θα καταθέσουν στεφάνι στο μνημείο του «Κλεάνθης Βικελίδης» για τους φιλάθλους του ΑΡΗ που έφυγαν από τη ζωή.

Τη Δευτέρα 07/02, στο πλαίσιο της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για την 11η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, θα γίνει διακοπή στο 19ο λεπτό, προκειμένου οι παίκτες και τα τεχνικά επιτελεία των δύο ομάδων να τιμήσουν τον εκλιπόντα, αφήνοντας λουλούδια σε μία φανέλα του ΑΡΗ με όνομά του και το νούμερο 19. Η φανέλα αυτή θα παραδοθεί στους γονείς του Άλκη, στη Βέροια, μετά από τη λήξη της αναμέτρησης.

Πριν από το τζάμπολ του αγώνα θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, ενώ θα προβάλλονται από τις ηλεκτρονικές πινακίδες του «Nick Galis Hall» τα τελευταία λόγια του δολοφονημένου νεαρού: «Σας παρακαλώ μη με χτυπάτε άλλο». Αυτό θα αναγράφεται και στις φανέλες προθέρμανσης των δύο ομάδων, οι οποίες θα αγωνιστούν με πένθος στις εμφανίσεις τους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…