Κεντρική Β' Εθνική Αποκλειστικό: Στο Φάληρο ο Κομποδιέτας

Αποκλειστικό: Στο Φάληρο ο Κομποδιέτας

kobodietas dimitris jpg

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ebasket.gr, τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο Δημήτρης Κομποδιέτας . Όπως όλα δείχνουν ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής έλυσε τη συνεργασία του με τον Χολαργό.

Συγκεκριμένα ον 36χρονος φόργουορντ που αγωνιζόταν στην Β’ΕΣΚΑ, πλέον θα αγωνίζεται με την φανέλα του Φαλήρου στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ο οποίος θα παίρνει οδηγίες απο τον τεχνικό της ομάδας, Μάριου Γούναρη.

Το μόνο που απομένει πλέον για να «κλειδώσει» αυτή η συμφωνία είναι η τυπική διαδικασία απο την ομάδα και τον Έλληνα καλαθοσφαιριστή.

 Λίγα λόγια τον Δημήτρη Κομποδίέτα:

Ο 36χρονος ξεκίνησε την ενασχόληση του με την καλαθοσφαίριση στις ακαδημίες νέων των Άνω Λιοσίων. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία με το Δούκα, στην Α2 Εθνική, κατά την περίοδο 2003-04. Επέστρεψε στα Άνω Λιόσια για την περίοδο 2004-05.

Στη συνέχεια, μετακόμισε στον Άλιμο, όπου έπαιξε πάλι στην Α2, κατά τη διάρκεια της σεζόν 2005-06. Ακολούθως, εντάχθηκε στον Ηλυσιακό, όπου έπαιξε και πάλι στην Α2, για τις επόμενες δύο περιόδους. Έπειτα, μετακόμισε στην ομάδα του Πανελλήνιου, η οποία συμμετείχε στο EuroCup.

Στη συνέχεια, έπαιξε στον Κολοσσό Ρόδου, στο Περιστέρι και στη Α.Ε.Ν. Κηφισιάς στην Α1, προτού υπογράψει με τον Φάρο Κερατσινίου στην Α2.

Το 2018, εντάχθηκε στον Ιωνικό Νίκαιας στην Α2, με τον οποίο την περίοδο 2018-19 κέρδισε την άνοδο στην Α1. Έπειτα ο ίδιος το 2020 εως τώρα αγωνίστηκε στον Χολαργό και συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑ.

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…