Κεντρική NBA Άνταμ Σίλβερ: «Ανυπομονούμε να γυρίσουμε στα διεθνή ταξίδια»
NBA

Άνταμ Σίλβερ: «Ανυπομονούμε να γυρίσουμε στα διεθνή ταξίδια»

ΝΒΑ Σίλβερ

Ο Άνταμ Σίλβερ παρέθεσε συνέντευξη Τύπου στο περιθώριο του All Star Game και μίλησε για το πλάνο του να επιστρέψει το ΝΒΑ στην Ευρώπη με αγώνες preseason.

«Ανυπομονούμε να γυρίσουμε στα διεθνή ταξίδια. Γνωρίζουμε ότι έχουμε μία παγκόσμια Λίγκα και η ευκαιρία να στείλουμε ομάδες σε άλλες ηπείρους, σε νέα μέρη του κόσμου, είναι η ευκαιρία που θεωρούμε ότι θα μας βοηθήσει να μεγαλώσουμε το άθλημα. Εξετάζουμε αυτή την περίοδο το ενδεχόμενο για αγώνες της preseason την ερχόμενη σεζόν. Δεν νομίζω ότι θα δούμε αγώνες κανονικής περιόδου την περίοδο 2022/23, για την ακρίβεια, σίγουρα δεν θα δούμε. Υπάρχει η πιθανότητα να εξετάσουμε αγώνες προετοιμασίας στην Ευρώπη. Απλώς θα πρέπει η οργάνωσή τους να γίνει αρκετά νωρίς. Ίσως να είναι δύσκολο, όμως η Ευρώπη είναι μία τόσο σημαντική αγορά για εμάς και φυσικά λατρεύουμε την πιθανότητα να βρεθούμε εκεί για αγώνες της preseason» τόνισε αρχικά

Στην συνέχεια ρωτήθηκε για τις ανταλλαγές, κυρίως μετά από απαίτηση των παικτών τονίζοντας: «Πρόκειται για νεαρούς που δέχονται τεράστια πίεση και εκτός αυτού, είναι οι κορυφαίοι στον κόσμο σε αυτό που κάνουν. Είδαμε στην ανταλλαγή Σίξερς-Νετς, όλοι έμειναν ικανοποιημένοι» είπε ο κομισάριος του ΝΒΑ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αφεντικό στο Λος Άντζελες οι Μάβερικς

Προβάδισμα με 3-2 για τους Μάβερικς και τον Ντόνσιτς. Με μια εμφατική εμφάνιση οι Ντάλας Μ…