Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Αμπάλντε: «Ο Ολυμπιακός είναι πάντα Ολυμπιακός»

Αμπάλντε: «Ο Ολυμπιακός είναι πάντα Ολυμπιακός»

Ρεάλ

Η Ρεάλ ετοιμάζεται αύριο να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της Ευρωλίγκα. Ο Αλμπέρτο Αμπάλντε μίλησε για τον αντίπαλο των Μαδριλένων λέγοντας πως:

«Στην αρχή της Ευρωλίγκα ήταν πολύ καλοί, έπαιζαν σε καλό επίπεδο και τώρα υποφέρουν από την σκληρότητα της διοργάνωσης λόγω τραυματισμών και απωλειών λόγω του COVID-19. Δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία στα αποτελέσματα. Πάντα ελπίζει για το καλύτερο ο Ολυμπιακός. Είναι μια ομάδα που αξίζει πολύ σεβασμό, όχι μόνο αυτή τη σεζόν, αλλά και τις περασμένες».

Όσο για το αυριανό ματς: «Ο Ολυμπιακός είναι πάντα Ολυμπιακός. Είναι ένας πολύ ανταγωνιστικός και πολύ σκληρός αντίπαλος που θα μας αναγκάσει να δείξουμε σταθερότητα από την αρχή αν θέλουμε να προσθέσουμε άλλη μια νίκη. Είναι μια ομάδα που παίζει πολύ καλό μπάσκετ, κάνει καλή σεζόν και έχει παίκτες με εμπειρία και ποιότητα που έχουν προστεθεί και του δίνουν πολλή φρεσκάδα.

Είναι μια πολύ ολοκληρωμένη ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες και στις πέντε θέσεις, που συμπληρώνονται πολύ καλά. Πρέπει να δείξουμε σταθερότητα στην άμυνα και στα ριμπάουντ και από εκεί να ανεβάζουμε ρυθμό στην επίθεση, αναζητώντας πάντα καλές προϋποθέσεις για σουτ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…