Κεντρική Basket League ΑΕΚ ΑΕΚ: «Συγχαρητήρια σε ΕΟΚ και διαιτητές»

ΑΕΚ: «Συγχαρητήρια σε ΕΟΚ και διαιτητές»

ΑΕΚ

Η ΑΕΚ παρότι ηττήθηκε στον ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας από τον Ολυμπιακό, εξέφρασε τα συγχαρητήριά της στην ΕΟΚ για τη διοργάνωση. Αλλά και στους διαιτητές του Final Four, που όπως αναφέρει «συνέβαλαν αποφασιστικά στην ομαλή διεξαγωγή του».

Αναλυτικά:

Η ΑΕΚ ΒC παρά την αυτονόητη απογοήτευση για τον αποκλεισμό της Ομάδας μας, στον Ημιτελικό του 47ου Κυπέλλου Ελλάδος, αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί τη Διοίκηση της Ε.Ο.Κ., αλλά και τον Πρόεδρο της Ε.ΚΑ.Σ.Κ., Μπάμπη Μαρκάκη, για την οργανωτική επιτυχία του F4. Παράλληλα, τους ευχαριστεί όλους για τη φιλοξενία και την αγαστή συνεργασία.

Πρόδηλο είναι, η ΑΕΚ ΒC θα στέκεται αρωγός σε όποια προσπάθεια επιχειρείται για τη βελτίωση των συνθηκών, αλλά και θα επισημαίνει και τις «ανορθογραφίες», που θα διατηρούν ή οξύνουν τις ανισότητες και την αναξιοκρατία στο αγαπημένο μας άθλημα.

Η ΑΕK ΒC συγχαίρει και τους διαιτητές του Ημιτελικού με ΟΣΦΠ. Η παρουσία τους συνέβαλε αποφασιστικά στην ομαλή διεξαγωγή του. Μερικά ξεχασμένα… βήματα (ή λάθη) διαρκούσης της αναμέτρησης δεν δείχνουν πρόθεση, δεν θολώνουν τη μεγάλη εικόνα, και προφανώς δεν επηρέασαν το αποτέλεσμα, αφού υπήρξε δίκαιη η επικράτηση του αντιπάλου.

Είθε οι επόμενες διοργανώσεις και αγωνιστικές δραστηριότητες όπως επιβεβαιώσουν την αλλαγή πορείας. Ο δρόμος προς την κανονικότητα είναι ακόμη μακρύς. Η συμβολή όλων μας προς αυτή την κατεύθυνση επιβεβλημένη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Στα έξι ανέβηκαν τα ban

Ένα ακόμη ban πρόσθεσε η ΑΕΚ. Επέστρεψε στους εφιάλτες της η ΑΕΚ. Όπως ενημέρωσε η FIBA, α…