Κεντρική Basket League ΑΕΚ: «Διαρκείας» για ανέργους και φοιτητές

ΑΕΚ: «Διαρκείας» για ανέργους και φοιτητές

ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την υλοποίηση τη δέσμευσή της για την προσφορά των εισιτηρίων διαρκείας που αγόρασαν επιχειρηματίες σε ανέργους και φοιτητές φίλους της ομάδας.

Η ανακοίνωση:

Η ΑΕΚ BC υλοποιεί τη δέσμευσή της και ικανοποιεί την επιθυμία δύο φλογισμένων συνενωσιτών, οι οποίοι προσέφεραν ένα σημαντικό ποσό για την αγορά 110 Καρτών Διαρκείας της «Βασίλισσας», προκειμένου για ανέργους και φοιτητές.

Οι επόμενες αναμετρήσεις της Ομάδας μας στο ΣΠΙΤΙ μας, στα Άνω Λιόσια, είναι κρίσιμες. Η παρουσία του κόσμου μας έτσι ή αλλιώς, μετά και την αλλαγή του υγειονομικού πλαισίου στα γήπεδα, κρίνεται επιβεβλημένη. Σε κάθε περίπτωση κρίνεται επιβεβλημένη, όπως συμβαίνει σε όλες τις δραστηριότητες της «Βασίλισσας».

Οι πρώτοι 110 οπαδοί της Ομάδας μας, άνεργοι (με πρόσφατη ενεργή Κάρτα Ανεργίας) και φοιτητές Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (με πιστοποιημένη ακαδημαϊκή ταυτότητα – πάσο), που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον, θα έχουν τη δυνατότητα από την Τετάρτη 23/02 έως την Παρασκευή 25/02) να αποστείλουν τα στοιχεία τους (Ονοματεπώνυμο, Αριθμό Ταυτότητας, ΑΜΚΑ, τηλέφωνο) και τα παραστατικά στο aekbc@aekbc.gr.

Θα αξιολογηθούν τα απεσταλμένα από τους υπευθύνους του Τμήματος Εισιτηρίων της ΑΕΚ BC και κατόπιν θα υπάρξει ανακοίνωση σχετικά με τον τρόπο παραλαβής των «Διαρκείας».

Με βάση και το επικαιροποιημένο Υγειονομικό Πρωτόκολλο των θεσμικών φορέων (ΓΓΑ/ΕΣΑΚΕ) για την είσοδο στο γήπεδο απαιτείται Πιστοποιητικό εμβολιασμού Covid-19 ή Πιστοποιητικό νόσησης Covid-19.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…