Κεντρική Γ' Εθνική Απόλλωνας Καλαμαριάς: Καταγγέλλει τραγελαφικές καταστάσεις

Απόλλωνας Καλαμαριάς: Καταγγέλλει τραγελαφικές καταστάσεις

Απόλλωνας, Γ' Εθνική

Ο Απόλλωνας Καλαμαριάς εξέδωσε ανακοίνωση προκειμένου να εκφράσει την πικρία του για τα όσα έγιναν στο ματς για τη Γ’ Εθνική κόντρα στον Ζέφυρο.

Αναλυτικά:

«Η ομάδα μας στο χθεσινό της αγώνα (20/02/2022) αντιμετώπισε στην Περαία την ομάδα του Ζέφυρου στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

Αρχικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε προσωπικά τον coach Δεμερτζή για τη φιλοξενία, τον υγιή ανταγωνισμό και την ευγενή άμιλλα που υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο.

Με μεγάλη μας λύπη δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τους υπεύθυνους παράγοντες του σωματείου. Κατά την άφιξη μας στο κλειστό γήπεδο της Περαίας συνέβησαν τραγελαφικά γεγονότα. Ως γνωστόν το κάθε σωματείο δύναται να κάνει χρήση αποδυτηρίων και όχι «τρώγλης» η οποία χορηγήθηκε με σημαντική καθυστέρηση και στην οποία βρεθήκαμε κυριολεκτικά κλειδωμένοι στο ημίχρονο του αγώνα, καθώς η κλειδαριά της πόρτας είχε μπλοκάρει.

Μας ενημέρωσαν δε ότι δεν μπορούν να μας παραχωρήσουν άλλα αποδυτήρια καθώς το μόνο διαθέσιμο θα γινόταν χρήση μετά από 2 ώρες από ομάδα βόλεϊ γυναικών.

Επίσης, ως είθισται το φιλοξενούμενο σωματείο έχει δικαίωμα να προσκομίσει λίστα προσκεκλημένων θεατών της ομάδας και ΠΑΛΙ η συνεργασία δεν ευδοκίμησε αρχικά καθώς οι παράγοντες του Ζέφυρου έψαχναν οποιοδήποτε ψεγάδι για να δημιουργήσουν «εντύπωση».

Δεν θα μακρηγορήσουμε την πικρία μας και την εναντίωσή μας σε κάθε λογής τέτοιες συμπεριφορές, αντιθέτως θα συνεχίσουμε να πρεσβεύουμε τα ιδεώδη του αθλήματος και την καλή φιλοξενία που έχουν όλα τα φιλοξενούμενα σωματεία στην έδρα μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…