Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Κυψέλη: Το σπίτι «κολαστήριο» όπου βρήκε μαρτυρικό θάνατο ο 7χρονος

Κυψέλη: Το σπίτι «κολαστήριο» όπου βρήκε μαρτυρικό θάνατο ο 7χρονος

Αστυνομία

Σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον μαρτυρικό θάνατο του 7χρονου Ανδρέα στην Κυψέλη.

Αποτροπιασμό και σοκ έχει προκαλέσει ο μαρτυρικός θάνατος του 7χρονου Ανδρέα στην Κυψέλη. Τόσο η μητέρα όσο και ο σύντροφός της, που κρατούσε οστά από τη σορό του άτυχου παιδιού μέσα σε εργαλειοθήκη, θα οδηγηθούν αύριο στον ανακριτή με την κατηγορία ανθρωποκτονίας από κοινού, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στο ανθρωποκτονιών o δολοφόνος του 7χρονου αγοριού από την Κυψέλη, αφού του έκοψαν το νήμα της ζωής, το έθαψαν πριν από πέντε χρόνια στο δώμα του διαμερίσματος που έμεναν και μετά κρατούσαν τα οστά του σε εργαλειοθήκη.

Χθες, η μητέρα του 7χρονου και ο σύντροφός της οδηγήθηκαν στην εισαγγελία όπου τους απαγγέλθηκε η κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού, ενώ πήραν προθεσμία για να απολογηθούν αύριο.

Η 29χρονη μητέρα φέρεται να ήταν στο σπίτι κατά τη διάρκεια της φρικτής κακοποίησης του παιδιού από τον 33χρονο, που τελικώς οδήγησε στον θάνατό του.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η 29χρονη ισχυρίστηκε ότι ο σύντροφός της είχε βάλει το παιδί τιμωρία όρθιο και νηστικό και του έκλεισε το στόμα με μονωτική ταινία. Η ίδια ανέφερε στους αστυνομικούς ότι η ίδια δεν έκανε κάτι για να τον εμποδίσει και όταν αργότερα πήγαν να δουν το παιδί το βρήκαν να μην αναπνέει.

Στη συνέχεια η 29χρονη μαζί με τον σύντροφό της μετέφεραν το άψυχο κορμάκι του παιδιού στην ταράτσα του σπιτιού που έμεναν τότε και το έκρυψαν σε αυτοσχέδια κατασκευή. Όταν μάλιστα άλλαξαν τόπο διαμονής έβαλαν τη σορό σε ένα κουτί που έμοιαζε με εργαλειοθήκη και το τοποθέτησαν στη βεράντα του σπιτιού στην Αστυπάλαια.

Μέσα στο σπίτι «κολαστήριο» που δολοφονήθηκε ο 7χρονος

Μέσα στο σπίτι «κολαστήριο» στην οδό Σκιάθου στην Κυψέλη, όπου δολοφονήθηκε ο μικρός Ανδρέας βρέθηκε η κάμερα του Star. Πρόκειται για ένα πολύ μικρό διαμέρισμα, ένα δώμα, όπου ζούσαν η 29χρονη, ο σύντροφός της και τα δύο της παιδιά.

Ο χώρος είναι τόσο μικρός που φαίνεται πως ακυρώνει τους ισχυρισμούς της μητέρας ότι δεν κατάλαβε ότι ο σύντροφός της δολοφόνησε τον γιο της γιατί εκείνη έπαιζε παιχνίδια στο κινητό της τηλέφωνο.

Η ταράτσα μάλιστα, όπου ο 33χρονος Πολωνός έφτιαξε τον αυτοσχέδιο τάφο, όπου έθαψε το αγγελούδι είναι ορατή από πολλά διαμερίσματα στην περιοχή, κάτι που ίσως σημαίνει ότι όλα έγιναν σε ώρα που δεν είχε κόσμο για να μη γίνουν αντιληπτοί.

Χθες (13/2) ενημερώθηκε ο βιολογικός πατέρας του μικρού Ανδρέα για την άγρια δολοφονία του. Όπως είπε ο ίδιος στον Alpha έφυγε από την Ελλάδα πριν από οχτώ χρόνια και από τότε δεν είχε καμία επικοινωνία με τα δύο του παιδιά. Υποστηρίζει ότι άφησε τα παιδιά με τη μητέρα τους πίσω πιστεύοντας ότι τα αφήνει σε καλά χέρια, ενώ αγνοεί ότι η κόρη του δόθηκε σε ανάδοχη οικογένεια.

Ο πατέρας, που έχει νοσηλευτεί και άλλες φορές σε ψυχιατρική κλινική, λέει ότι η σύζυγός του ήταν καλή μητέρα ενώ δεν ήξερε τον σύντροφό της. «Έχω μπει τέσσερις φορές στο νοσοκομείο στην Πολωνία. Αγαπώ πολύ τα παιδιά μου. Θέλω να βγω να τον σκοτώσω αυτόν. Αν βγω από το νοσοκομείο και είμαι τώρα πιο καλά θέλω να πάω στην Ελλάδα» είπε. Όπως αποκαλύπτει δεν είχε επικοινωνία με τα παιδιά ή με την σύζυγό του και την ίδια στιγμή ζητά την αυστηρή τιμωρία του δράστη.

Πηγή: Dnews.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…