Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών Ζούμπος: «Τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα για εμάς»

Ζούμπος: «Τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα για εμάς»

Ζούμπος

Ο Απόλλωνας υποδέχεται τον Άρη στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής και ο Φώτης Ζούμπος αναφέρθηκε στο ματς, επισημαίνοντας ότι και οι δύο ομάδες έχουν ίδιους στόχους.

Αναλυτικά:

Καλησπέρα σας,

Την προηγούμενη αγωνιστική γνωρίζαμε ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας εναντίον του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ κάτι που φάνηκε και στο παρκέ. Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ μπήκε πολύ δυνατά και επέβαλλε το ρυθμό του από την αρχή του αγώνα, πήραν μια μεγάλη διαφορά και από κει και πέρα ήταν αδύνατο να γυρίσει το παιχνίδι. Έχουν ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να παίξουν στο υψηλότερο επίπεδο.

Για εμάς όμως, τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα. Είναι το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου και εναντίον μίας ομάδας ιστορικής και με τον ίδιο στόχο. Ο Άρης είναι μια σκληρή ομάδα η οποία στην έδρα της παρουσιάζεται πάρα πολύ δυνατή. Επιθετικά έχουν παίκτες οι οποίοι μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα και θα πρέπει να τους σταματήσουμε.

Χάνλαν και Κέλι είναι δύο από τα βασικά γρανάζια του Άρη, όμως θα πρέπει να δώσουμε προσοχή σε όλη την ομάδα. Παίζουν στην έδρα τους και όπως το παιχνίδι ειναι τελικός για εμάς, το ίδιο ισχύει και για τον Άρη. Θα πρέπει να μπούμε πολύ δυνατά και συγκεντρωμένα για να νικήσουμε αυτόν τον αγώνα. Επίσης, θα μας βοηθήσουν και οι δύο νέες προσθήκες Μητρου-Λονγκ και Μακλίν. Είναι δύο παιδιά που ξέρουν την κατηγορία και θα παίξει σημαντικό ρόλο η παρουσία τους από εδώ και στο εξής.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…