Κεντρική Γυναίκες Ζίμπαρτς: «Θα δοκιμάσουμε σχήματα και πρόσωπα»

Ζίμπαρτς: «Θα δοκιμάσουμε σχήματα και πρόσωπα»

Ζίμπαρτς

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Νίκη Λευκάδας στο βοηθητικό γήπεδο 5 του ΣΕΦ. Ενόψει του αγώνα που γίνεται στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» Μάρτινς Ζίμπαρτς, έκανε δηλώσεις. Εκεί στάθηκε στη διαχείριση των συναισθημάτων των παικτριών του, μετά και τη μεγάλη επιτυχία κόντρα στην Αϊντίν. Ακόμα, αποκάλυψε ότι θα δοκιμαστούν σχήματα και πρόσωπα διαφορετικά από τα συνηθισμένα.

Τέλος, δηλώσεις για το ματς, έκανε και η Ελένη Σύρρα. Η γκαρντ των Πειραιωτισσών, στάθηκε στη σοβαρότητα που πρέπει να έχει η ομάδα της και στο πρωτάθλημα, ενώ τόνισε ότι στην Τουρκία, ο Ολυμπιακός έπαιξε ώριμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρτινς Ζίμπαρτς:

«Πρέπει να διαχειριστούμε σωστά τα συναισθήματά μας και να παίξουμε όπως στο τελευταίο μας ματς στο EuroCup. Πρέπει να αγωνιστούμε με υψηλή ένταση και να δοκιμάσουμε, επίσης, κάποια νέα πράγματα στην εξέλιξη του αγώνα».

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Έλενας Σύρρα:

«Ερχόμαστε από μία εξαιρετική εμφάνιση στην Ευρώπη, πρέπει να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε. Παίξαμε ώριμο και ωραίο μπάσκετ, δείξαμε χαρακτήρα και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και στο πρωτάθλημα, απέναντι στην Νίκη Λευκάδας, ώστε να πάρουμε την νίκη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Η Όλγα και η Πέλυ οδήγησαν τον Άρη Χολαργού σε άνοδο στην Α2

Πρωταθλήτριες στην Α’ ΕΣΚΑ γυναικών η Όλγα Χατζηνικολάου και η Πελαγία Παπαμιχαήλ. Μ…