Κεντρική Διεθνή Eurocup Ζίμπαρτς: «Η Αϊντίν παίζει μοντέρνο μπάσκετ. Θέλει προσοχή»

Ζίμπαρτς: «Η Αϊντίν παίζει μοντέρνο μπάσκετ. Θέλει προσοχή»

Ολυμπιακός, Eurocup

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο (11/01) στον πρώτο αγώνα για τους «16» του EuroCup, την Νεσίμπε Αϊντίν. Ο προπονητής της ομάδας, Μάρτινς Ζίμπαρτς αναφερόμενος στο παιχνίδι τόνισε:

«Η αντίπαλος μας, η Νεσίμπε, βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πολύ δυνατού πρωταθλήματος στην Τουρκία. Αποτελείται από έμπειρες Ευρωπαίες παίκτριες, που ηγούνται στις Εθνικές ομάδες. Η ομάδα έχει και δύο Αμερικανίδες, την γνωστή του Ολυμπιακού Τζέσικα Τόμας και την σέντερ Αλάινα Κόατες. Η ομάδα παίζει μοντέρνο, σύγχρονο μπάσκετ, χρησιμοποιώντας ποικιλία αμυντικών συστημάτων και οργανωμένο παιχνίδι στην επίθεση. Προετοιμαζόμαστε προσεκτικά, αναλύοντας τα δυνατά σημεία των αντιπάλων μας, αλλά και τις αδυναμίες που θα τις χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας».

Η Κρίστιν Βιτόλα γνωρίζει τη δυναμική της αντιπάλου και συνιστά προσοχή καθώς: «Όσο περισσότερο προχωράμε στη διοργάνωση του EuroCup, τόσο καλύτερες ομάδες θα αντιμετωπίζουμε. Η Νεσίμπε Αϊντίν είναι μια καλά στελεχωμένη ομάδα, η οποία παίζει καλό μπάσκετ. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να παίξουμε δυνατά για 40 λεπτά».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Eurocup

Δειτε επισης

Προμετέι – Άρης 95-67

Δεν τα κατάφερε ο Άρης και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Eurocup Ο Άρης δεν τα κατάφερε…