Κεντρική Basket League Ζάρας: «Κομβικό ματς ενόψει συνέχειας»

Ζάρας: «Κομβικό ματς ενόψει συνέχειας»

Λάρισα Ζάρας

Η Λάρισα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ιωνικό και ο Θοδωρής Ζάρας θεωρεί ότι το συγκεκριμένο ματς είναι ιδιαίτερης σημασίας. Μια ενδεχόμενη νίκη μάλιστα, όπως έγραψε στο blog του ΕΣΑΚΕ, θα δώσει άλλο… αέρα στην ομάδα του.

Αναλυτικά:

Δύο στα δύο, σε Πάτρα και με Άρη και επόμενος σταθμός μας, η Νίκαια. Δύσκολο παιχνίδι με αρκετές ιδιαιτερότητες. Ο αντίπαλος προέρχεται από μια βαριά ήττα στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό και σίγουρα θα δει το δικό μας παιχνίδι ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ανακάμψει.

Για εμάς αυτό το παιχνίδι είναι εξίσου σημαντικό με τα προηγούμενα που δώσαμε το τελευταίο διάστημα. Είναι ένα παιχνίδι που είναι στα μέτρα μας
και αν παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, όπως στην Πάτρα και με τον Άρη, είμαι σίγουρος πως έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι.

Η ομάδα του Ιωνικού έχει αποδείξει πως παλεύει όλα τα παιχνίδια έως το φινάλε τους και αν χαλαρώσεις σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα, μπορεί να σου κάνει την ζημιά. Έχουμε εστιάσει στους παίκτες – «κλειδιά» των «κυανόλευκων» και αν ανταποκριθούμε σωστά, μπορούμε να πάρουμε το «ροζ» φύλλο αγώνος στην επιστροφή μας για Λάρισα.

Μεσοβδόμαδα, προερχόμενοι και από ένα «χιτσκοκικό» φινάλε στον αγώνα με τον Άρη, δουλέψαμε στα προβλήματα τα οποία είχε εστιάσει ο προπονητής μας και πλέον πηγαίνουμε στην Νίκαια για την τρίτη διαδοχική μας νίκη στο πρωτάθλημα, κάτι το οποίο θα φτιάξει ακόμη καλύτερο, το ήδη ωραίο κλίμα, που έχουμε δημιουργήσει στην ομάδα μας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…