Κεντρική Basket League Ζάρας: «Αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τις νίκες»

Ζάρας: «Αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τις νίκες»

Λάρισα Ζάρας

Η Λάρισα προετοιμάζεται για το ματς με τον Άρη και ο Θοδωρής Ζάρας γράφει γι’ αυτό στο blog του ΕΣΑΚΕ.

«Αρχικά χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους! Εύχομαι το 2022 να φέρει μόνο επιτυχίες, χαρά και υγεία σε όλους τους ανθρώπους. Διανύουμε μία ιδιαίτερη αγωνιστική περίοδο καθώς βρισκόμαστε σε απραξία ένα μήνα περίπου, όχι μόνο εμείς αλλά όλες οι ομάδες. Το γεγονός αυτό μπορεί να φέρει εκπλήξεις την ερχόμενη αγωνιστική.

Είμαι βέβαιος ότι όλες οι ομάδες έχουν ετοιμάσει διάφορα καινούρια πράγματα να δείξουν μέσα στο γήπεδο οπότε πλέον δεν υπάρχει εικόνα για τις δυνατότητες του κάθε αντιπάλου. Συγκεκριμένα για το παιχνίδι με τον Άρη, είναι μία ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει αρκετά φέτος και στο Κύπελλο και σε ορισμένα φιλικά και πάνω κάτω γνωρίζουμε τις ατομικές δυνατότητες των παικτών. Οι ομαδικές είναι που μας προβληματίζουν καθώς είμαστε βέβαιοι πως ο Άρης θα έρθει να διεκδικήσει το παιχνίδι με κάθε δυνατό τρόπο και φανταζόμαστε θα έχουν ετοιμάσει plays που δεν έχουν ξαναδείξει.

Είχαμε την ατυχία να ταλαιπωρηθούμε από τον κορονοϊό για ένα διάστημα δέκα ημερών και αυτό μας προβληματίζει για την ετοιμότητα που θα έχουμε στο παιχνίδι του Σαββάτου. Είμαστε αρκετά αποφασισμένοι και αισιόδοξοι σαν ομάδα καθώς ερχόμαστε από μία σημαντική νίκη που μας τόνωσε το ηθικό και μας έδειξε τον δρόμο για ακόμη περισσότερες νίκες».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…