Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Υπόθεση Παντελίδη: «Η Φρόσω Κυριάκου οδηγούσε το τζιπ», λέει μάρτυρας

Υπόθεση Παντελίδη: «Η Φρόσω Κυριάκου οδηγούσε το τζιπ», λέει μάρτυρας

pantelidis

Συνεχίζεται η δίκη για την υπόθεση Παντελίδη και σειρά να καταθλεσει είχε ο ιατροδικαστής και μάρτυρας της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη, Αν. Θεοδωρίδης ο οποίος υποστήριξε:

«Ξεκάθαρα καταθέτω, είμαι 1000% σίγουρος ότι οδηγός ήταν η κυρία Ευφροσύνη Κυριάκου, πράγμα που προκύπτει από το κάταγμα της στο βραχιόνιο οστό που εμφανίζεται στον οδηγό που δεν φοράει ζώνη, λόγω του τιμονιού που κρατάει».

«Με τέτοιο ποσοστό αλκοόλης, θα καταλάβω από χιλιόμετρα ότι δεν είναι ικανός να οδηγήσει. Δεν θα μπορούσε να οδηγήσει. Δεν θα μπορούσε να βάλει το κλειδί στο αυτοκίνητο και αν το βάλει, θα πέσει μετά από δέκα μέτρα», ανέφερε.

Στη συνέχεια, ανέλυσε τα ευρήματα από το μοιραίο τζιπ με βασικότερο στοιχείο, κατά τον ίδιο, το μοναδικό ίχνος αίματος που εντοπίστηκε στον αερόσακο του συνοδηγού το οποίο ανήκε στον Παντελή Παντελίδη. «Δεν μπορεί να μην υπάρξει αυτού που καθόταν στην πλευρά του συνοδηγού, ενώ έχει βρεθεί του Παντελίδη», εξήγησε.

«Όποιος καθόταν στη δεξιά πλευρά θα έπρεπε να είναι είτε νεκρός ή να έχει τις βλάβες της κυρίας που καθόταν στο πίσω κάθισμα. Θα έπρεπε να είχε τραυματιστεί η αριστερή της πλευρά από το βάρος του Παντελίδη που έπεσε πάνω της», υποστήριξε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…