Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Ξεκινά η δίκη για την υπόθεση Παντελίδη: «Δείγμα DNA πιστοποιεί πως δεν ήταν ο οδηγός»

Ξεκινά η δίκη για την υπόθεση Παντελίδη: «Δείγμα DNA πιστοποιεί πως δεν ήταν ο οδηγός»

pantelidis

Την ερχόμενη Πέμπτη ξεκινά η εκδίκαση της υπόθεσης του τροχαίου δυστυχήματος με θύμα τον Παντελή Παντελίδη – Τι ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Την ερχόμενη Πέμπτη ξεκινά το πρωτό δικαστήριο για την πολύκροτη υπόθεση του Παντελή Παντελίδη λίγες μόλις ημέρες πριν συμπληρωθούν έξι χρόνια από το τροχαίο δυστύχημα της 18ης Φεβρουαρίου του 2016, όπου ο αγαπητός τραγουδοποιός έχασε τη ζωή του και οι συνεπιβάτιδες του Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριακού τραυματίστηκαν.

Όπως διευκρίνισε, μιλώντας στο Mega, ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη, Απόστολος Λύτρας, το πρώτο δικαστήριο θα αφορά τις αγωγές για τις αποζημιώσεις, με την οικογένεια να διατείνεται πως δεν ήταν ο Παντελής Παντελίδης ο οδηγός το μοιραίο βράδυ.

Πιο συγκεκριμένα, υποστήριξε πως υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας που πιστοποιεί πως τον είδε να εξέρχεται από τη λέσχη και να κάθεται στη θέση του συνοδηγού, καθώς και πλήθος άλλων στοιχείων που επιβεβαιώνουν τον συγκεκριμένο ισχυρισμό, μεταξύ αυτών και ιατροδικαστικές γνωματεύσεις.

Σημειώνεται πως όλες οι πλευρές διεκδικούν αποζημιώσεις, ενώ σύμφωνα με τον κ. Λύτρα η οικογένεια Παντελίδη θα δηλώσει το παρόν στη διαδικασία.

«Επειδή είναι ένα δύσκολο θέμα, θεωρώ ότι το δικαστήριο θα καταλάβει. Υπάρχει DNA από το οποίο προκύπτει ότι δεν οδηγούσε ο Παντελίδης. Θέλω να πιστεύω ότι ο δικαστής θα το δει αυτό», υπογράμισε ο γνωστός δικηγόρος.

Πηγή: Dnews.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…