Κεντρική Γυναίκες Βιντσιλαίου: Η καλύτερη… «κλέφτρα» του τουρκικού πρωταθλήματος [vid]

Βιντσιλαίου: Η καλύτερη… «κλέφτρα» του τουρκικού πρωταθλήματος [vid]

Βιντσιλαίου Ελαζίγκ

Η Αγγελική Βιντσιλαίου συνεχίζει να καταγράφει πολύ καλές στατιστικές επιδόσεις στην Α1 μπάσκετ γυναικών Τουρκίας. Συγκεκριμένα, η Ελληνίδα γκαρντ, παρά την ήττα της Ελαζίγκ στο τέλος με 63-58 από την Αντάλια, η ίδια σημείωσε νέα μεγάλη εμφάνιση. Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, οι ηττημένες είναι τελευταίες στο βαθμολογικό πίνακα, με ρεκόρ 1-12. Από την άλλη, οι νικήτριες βρίσκονται στην 8η θέση με ρεκόρ 5-8.

Η 23χρονη ήταν πρώτη σκόρερ με 13 πόντους, έχοντας 41% από το σουτ. Πιο αναλυτικά, σημείωσε 4/9 δίποντα και 1/3 τρίποντα και 2/2 ελεύθερες βολές. Ακόμα, μοίρασε και 2 ασίστ.  Η γκαρντ της τουρκικής ομάδας, πραγματοποίησε 5 κλεψίματα, επίδοση που είναι η καλύτερη στον συγκεκριμένο αγώνα. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, ότι με αυτά τα 5 κλεψίματα, είναι η παίκτρια με το μεγαλύτερο μέσο όρο κλεψιμάτων στη λίγκα.

Συγκεκριμένα, η διεθνής γκαρντ, έχει πραγματοποιήσει συνολικά 13 κλεψίματα σε 4 αγώνες. Αυτό σημαίνει ότι τα 3.25 κλεψίματα κατά μέσον όρο, είναι η μεγαλύτερη επίδοση στο πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας. Το ebasket.gr, είναι σε θέση να ξέρει ότι η πρώην παίκτρια του Παναθηναϊκού, έχει μαγνητίσει τα βλέμματα και ήδη ομάδες που είναι σε καλύτερη βαθμολογική θέση στην Τουρκία, έχουν…. χτυπήσει την πόρτα της!

Δείτε τη Βιντσιλαίου να αγωνίζεται με τα μπορντό της Ελαζίγκ κόντρα στην Αντάλια

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nasos Kyriakou (@theplayerspick)

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 60-50

Το 2-2 έκανε ο Ολυμπιακός. Σε πέμπτο παιχνίδι θα αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής στην Α1 …