Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Και δεύτερο άτομο αναγνώρισε η 24χρονη

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Και δεύτερο άτομο αναγνώρισε η 24χρονη

και

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση βιασμού 24χρονης κοπέλας σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, με την ίδια να αναγνωρίζει δεύτερο πρόσωπο από τους εμπλεκόμενους, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ.

Στο μεταξύ όπως είχε δηλώσει και ο δικηγόρος της Αθανάσιος Ζιωγας, αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων όπου εξετάζεται το ενδεχόμενο 24χρονη να «ναρκώθηκε» μέσω ειδικού χαπιού καθώς όπως κατάθεσε η ίδια ξύπνησε το πρωι σχεδόν γυμνή στο δωμάτιο του ξενοδοχείου με διάφορα περίεργα αντικείμενα δίπλα της και τότε αντιλήφθηκε το τι έχει συμβεί.

Όπως αναφέρουν τα dikaiologitika.gr ανακρίτρια αναμένεται να καλέσει για κατάθεση και άλλα πρόσωπα ενώ ο εισαγγελέας μελετά τη δικογραφία για να αποφασίσει το αν θα ζητήσει έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας.

Σύμφωνα επίσης με την ΕΡΤ, στον 27χρονο που μήνυσε η 24χρονη ασκήθηκε δίωξη για γενετήσια πράξη χωρίς συναίνεση και του τέθηκαν περιοριστικοί όροι. Ο ίδιος κατέθεσε μήνυση ότι του έκλεψαν το τηλέφωνο και δημοσίευσαν μήνυμα με την παραδοχή του βιασμού.

Τι βρέθηκε στο δωμάτιο ενός εκ των φερόμενων δραστών

Η 24χρονη πήγε στο πάρτι μαζί με δύο φίλες της ύστερα από παρότρυνση ενός ατόμου που θεωρούσε φίλο της και τον εμπιστευόταν. Επρόκειτο για άτομο που γνώριζε από εξόδους της σε γνωστά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης. Στο πάρτι πήγε με το αυτοκίνητό της. Επειδή, όμως, είχε πιει δύο ποτά και δεν αισθανόταν καλά για να οδηγήσει- καθώς το σπίτι της βρίσκεται εκτός Θεσσαλονίκης- δέχθηκε να φύγουν οι φίλες της και να μείνει το βράδυ σε ένα από τα δωμάτια που είχαν κλείσει τρεις Αθηναίοι επιχειρηματίες για το πάρτι.

Όταν ξύπνησε χωρίς τα ρούχα της συνειδητοποίησε τι ακριβώς συνέβη, επικοινώνησε με τον δικηγόρο και εκείνος τη συνέστησε να καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία. Πράγματι, η κοπέλα μετέβη στο ΑΤ Λευκού Πύργου, όπου ανέφερε όσα θυμόταν καταγγέλλοντας τρία άτομα –που όμως δεν γνωρίζει την ταυτότητά τους.

Ωστόσο, ο ένας από τους τρεις επιχειρηματίες έκανε το λάθος να της τηλεφωνήσει, με συνέπεια οι αστυνομικοί να προχωρήσουν στον εντοπισμό και στη σύλληψή του.

Σε έρευνα μάλιστα που πραγματοποιήθηκε στο δωμάτιο του φερόμενου ως δράστη βρέθηκαν τα κλειδιά του δωματίου της κοπέλας και ένα χάπι το οποίο ενισχύει τη στυτική λειτουργία, σύμφωνα με το ThessToday.gr . Στον εισαγγελέα όπου παρουσιάστηκε, ο ίδιος ισχυρίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες ότι βρέθηκε με την κοπέλα με τη συναίνεσή της. Μετά την απολογία του με κοινή απόφαση εισαγγελέα και ανακρίτριας αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…