Κεντρική Basket League Άρης Βετούλας: «Δίκαιη η νίκη του Άρη, να δουλέψουμε και να πάρουμε τις νίκες που πρέπει»

Βετούλας: «Δίκαιη η νίκη του Άρη, να δουλέψουμε και να πάρουμε τις νίκες που πρέπει»

Βετούλας

Ο Νίκος Βετούλας στην συνέντευξη τύπου ο τόνισε πως είναι δίκαιη η νίκη του Άρη. Ενώτόνισε στη δουλειά που πρέπει να κάνει η ομάδα του για να βελτιωθεί.

Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει ο έμπειρος προπονητής στην συνέντευξη τύπου:

«Κέρδισε δίκαια ο Άρης , έπαιξε όπως το περιμέναμε, με πίεση στην μπάλα και πολλή επαφή. Όταν μειώσαμε πήγε η διαφορά στους 8 πόντους, αλλά εκεί τα σουτ μας δεν μπήκαν. Τα 20 λάθη μας και οι πόντοι που πήρε ο Άρης από επιθετικά ριμπάουντ, είτε από υπαιτιότητά μας είτε από τη θυσία των παικτών του Άρη, ήταν σημαντικά στοιχεία.

Εμείς είμαστε σε μια κατάσταση που ξαναχτίζουμε την ομάδα μετά την απώλεια του Κόουλμαν. Είχαμε κάποιες προσθήκες, πρέπει να δουλέψουμε για να γίνουμε καλύτεροι, να κάνουμε τις νίκες που πρέπει για να τα καταφέρουμε.

Η προσαρμογή του ΜακΛίν θέλει χρόνο και προπόνηση. Από την απώλειά του και μετά κάναμε μόλις δύο προπονήσεις. Για αυτό στο επιθετικό κομμάτι δεν είχαμε συνεργασίες, έπαιξε ρόλο και η πίεση του Άρη. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε πολλά ελεύθερα τρίποντα.  Ένα ενθαρρυντικό στοιχείο είναι ότι βγάλαμε κάποια σουτ ελεύθερα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Σερέλης: «Έξτρα κίνητρο ότι μας έχει κερδίσει δύο φορές η Μακάμπι»

Στη συνέχεια του Παναθηναϊκού στη Euroleague, αναφέρθηκε ο Χρήστος Σερέλης. Ο Χρήστος Σερέ…