Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Τρινκιέρι: «Δεν είχαμε κατάλληλη ενέργεια στο τέλος»

Τρινκιέρι: «Δεν είχαμε κατάλληλη ενέργεια στο τέλος»

Τρινκιέρι

Η Μπάγερν Μονάχου, ηττήθηκε στην έδρα της από τη Μονακό και ο προπονητής των Γερμανών, Αντρέα Τρινκιέρι στάθηκε στην εμφάνιση της ομάδας του. Όπως τόνισε, προσπάθησε πολύ για τη νίκη, ωστόσο, δεν ήταν δυνατό να βγάλουν την κατάλληλη ενέργεια στο τέλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντρέα Τρινκιέρι:

«Συγχαρητήρια στην Μονακό. Πιστεύω πως κάναμε όσα μπορούσαμε. Παίξαμε πριν από 48 ώρες. Ήταν μια διπλή εβδομάδα μόνο για μία ομάδα. Είδατε πως δεν είχαμε την κατάλληλη ενέργεια στο τέλος, όμως πιστεύω πως είχαμε τον έλεγχο των ριμπάουντ, δώσαμε παραπάνω ασίστ, κάναμε λιγότερα λάθη και όλοι μπορούν να θεωρούν πως χάσαμε λόγω του Μάικ Τζέιμς.

Έβαλε μερικά απίστευτα καλάθια. Όμως, κάθε φορά που αντιμετωπίζω τον Τζέιμς είμαι έτοιμος να δεχτώ 25 πόντους από εκείνον. Παίξαμε καλή άμυνα, αλλά έβαλε δύσκολα σουτ.

Το πρόβλημα ήταν οι 16 πόντοι του Άντζουσιτς και τα 3/3 τρίποντά του. Ήταν ξεκάθαρα μέρος του σχεδίου τους. Δεν ακολουθήσαμε το δικό μας και μας κόστισε το ματς. Κάναμε προσπάθεια, παίξαμε σκληρά, ως ομάδα. Είχαμε ματς πριν από 48 ώρες και αυτό ήταν ένας σημαντικός παράγοντας.

Με τις αναβολές είναι διαφορετικό να παίζεις ανά δυο μέρες ή να ξεκουράζεσαι. Όλα είναι διαφορετικά. Όμως, όταν έγιναν είναι ξεκάθαρα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 77-69 (vid)

Η Μπαρτσελόνα το 1-1, ο Ολυμπιακός το πάνω χέρι. Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Ο Ολ…