Κεντρική Γ' Εθνική Τελεθριακός: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέκου Στεφάνου

Τελεθριακός: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέκου Στεφάνου

Τελεθριακός

Η ομάδα της Γ’ Εθνικής ανακοίνωσε την ενίσχυσή της με τον Αλέκο Στεφάνου, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Έσπερο Λαμίας.

Η ανακοίνωση:

Ο Αλέκος Στέφανου εντάσσεται στην δύναμη του Τελεθριακού. Αξιοποιώντας την μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου 2022 η ομάδα μας ανακοινώνει επισήμως την απόκτηση του έμπειρου και αξιόλογου αθλητη Αλεκου Στεφάνου ο οποιος αγωνίζονταν στον Εσπερο Λαμίας κατά τον 1ο γύρο του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής.

Με αυτή την μεταγραφή η διοίκηση του Τελεθριακου προχωράει σε μια προσπάθεια να αποκτήσει η ομάδα αγωνιστικό βάθος με αξιόμαχους αθλητες προκειμένου να επανέλθει σε θετική τροχιά.

Η προσπάθεια ενίσχυσης συνεχίζεται και ελπίζουμε σύντομα να είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε μια ακόμη προσθήκη αθλητη οι οποίοι θα αγωνιστούν στον β’ γύρο του πρωταθλήματος Γ’ εθνικής στις 30 Ιανουαρίου στον αγώνα εκτός έδρας με το Πικερμι.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΑΛΕΚΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
Ξεκίνησε από την ΑΓΕΧ από ηλικία 6 ετών και έως τα 18 αγωνίστηκε σε ολα τα τμήματα της μέχρι β εθνική . Υπήρξε Πρωταθλητής εφήβων το 2013 με ΑΓΕΧ . Μετά πήγε στον Ολυμπιακό εφηβικο και το 2014 Μαρούσι β εθνικη και τις επόμενες χρόνιες Μελίσσια Καδμο Προμηθέα Χαλανδρίου γ εθνικη και ΧΒΑ α εσκασε έως άνοδο στην β εθνικη . Τελευταία ομάδα το 2021 α’ γύρο αγωνίστηκε στον Εσπερο Λαμίας β’ εθνικη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…