Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ «Τελειώνει» η Φάρμα, έρχεται ο Καπουτζίδης

«Τελειώνει» η Φάρμα, έρχεται ο Καπουτζίδης

Φάρμα

Ήταν ένα από τα φιλόδοξα πρότζεκτ του ΑΝΤ1 το δεύτερο μισό της σεζόν. Η «Φάρμα» επένδυσε πολλά στους παίκτες που θα έμπαιναν στο αγρόκτημα με το κανάλι του Αμαρουσίου να επιλέγει πρόσωπα που έχει συζητηθεί κατά το παρελθόν.

Ωστόσο το ριάλιτι περιπέτειας του ΑΝΤ1 δεν κατάφερε να αντέξει απέναντι στον πολύ σκληρό ανταγωνισμό της prime time ζώνης. Τα νούμερά του είναι πολύ πιο χαμηλά από τα υπόλοιπα προγράμματα την ίδια ώρα.

Κάπως έτσι γίνονται σκέψεις πρόωρης διακοπής του.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι σήμερα, η «Φάρμα» θα ολοκληρωθεί χωρίς επιπλέον παρατάσεις. Δεν αποκλείεται μάλιστα να αλλάξει και ζώνη μετάδοσης.

Το ερωτηματικό αφορά το πρόγραμμα που θα μπει στη θέση του. Δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών ήθελαν τη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Σέρρες» να εισβάλλει στο πρόγραμμα του καναλιού. Το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα του δημοφιλούς δημιουργού προοριζόταν για τη συνδρομητική πλατφόρμα του σταθμού, το λανσάρισμα του οποίου έχει καθυστερήσει.

Στον ΑΝΤ1 υπήρξε η σκέψη οι «Σέρρες» να κάνουν πρεμιέρα αμέσως μετά το τέλος του ριάλιτι περιπέτειας ωστόσο απορρίφθηκε. Στο κανάλι θεωρούν ότι η σειρά του Καπουτζίδη είναι ένα πολύ δυνατό χαρτί για να το «κάψουν» σε μία ζώνη με τόσο ισχυρό ανταγωνισμό και με προγράμματα που έχουν ήδη χτίσει το κοινό τους.

Έτσι, η σειρά του Καπουτζίδη, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο. Οι «Σέρρες» θα λανσαριστούν φυσικά μαζί με τις υπόλοιπες σειρές που ετοιμάζει το κανάλι.

Πηγή: dailymedia.com.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…