Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Survivor trailer 25.01: «Μέγιστος κωλοτούμπας» ο Κατσαούνης, «δεν τίμησε τα παντελόνια που φοράει»

Survivor trailer 25.01: «Μέγιστος κωλοτούμπας» ο Κατσαούνης, «δεν τίμησε τα παντελόνια που φοράει»

Κατσαούνης

Η στάση του Γιώργου Κατσαούνη στο Survivor ο οποίος επανήλθε στη σχέση του με την Μυριέλλα Κουρέντη με την οποία αντάλλαξε ένα θερμό φιλί στο επεισόδιο της Τρίτης εξακολουθεί να αποτελεί αιτία τριβών στους Μαχητές.

«Γύρισε έτσι ο Γιώργος. Σήμερα επιβεβαιωμένα λέω ότι είναι ο μέγιστος κωλοτούμπας» ακούγεται από τους παίχτες των Μπλε για τον Κατσαούνη ενώ πυρά συγκεντρώνει και ο Σάββας: έχουμε και έναν Σάββα ειρωνικό να λέει «ρε Κατσαούνη σε πόσο δύσκολη θέση μας έφερες»,

Οι δύο πρωταγωνιστές της κριτικής, πάντως, δεν φαίνεται να προβληματίζονται με τον Σάββα να λέει «δεν με απασχολεί, με τον Γιώργο αυτή τη στιγμή είμαστε καλά» και τον Γιώργο Κατσαούνη να συμπληρώνει «θα πετάξουν την κακία τους και θα δώσουν εμένα».

Παρόλα αυτά η οργή των Μαχητών για τους δύο παραμένει: «Κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και δεν τίμησε τα παντελόνια που φοράει».

Το «θερμόμετρο» στο Survivor θα κρατήσει ψηλά και το έπαθλο επικοινωνίας το οποίο αφορά ηχογραφημένα μηνύματα από συντρόφους και φίλους με ορισμένους από τους παίχτες και των δύο ομάδων να δακρύζουν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Tο «no politica» μας έστειλε τον λογαριασμό

Είναι νωπές οι Ευρωεκλογές στη χώρα μας και όχι μόνο. Όλοι συνομολογούν ότι μεγάλος νικητή…