Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Survivor trailer 24/01: Παραβίασαν τους κανόνες οι παίκτες, έρχονται ποινές [vid]

Survivor trailer 24/01: Παραβίασαν τους κανόνες οι παίκτες, έρχονται ποινές [vid]

Survivor

Δεν πέρασαν λίγες μέρες από τον καβγά μεταξύ του Γιώργου Κατσαούνη και της Μυριέλλας Κουρεντή, με τους δύο να ρίχνουν «βόμβα» στο Survivor 5 με την επανασύνδεσή τους, κάνοντας έξαλλες για ακόμη μια φορά τις δύο ομάδες.

Ο… Τσακατσούκας και η ηθοποιός φαίνεται πως τα ξαναβρίσκουν, με τον ΣΚΑΪ να μας δείχνει στο trailer παρασκήνιο από το συμβούλιο του νησιού, όπου έγινε γνωστός και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, με άπαντες να βλέπουν τις αγκαλιές και τα φιλιά τους, λίγο μετά τα «βαριά» λόγια που είχαν ανταλλάξει.

Νέα φιλιά, αντιδράσεις και… τιμωρίες

Η Αθηνά Ευμορφιάδη, φυσικά, εξανίσταται εναντίον της συμπαίκτριάς της, ενώ όπως βλέπουμε και στο νέο συμβούλιο του νησιού, μετά το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, και οι Μαχητές τα βάζουν με τον αγρότη, αναφέροντας πράγματα, που έχει πει και δεν καταγράφηκαν στις κάμερες, με αποτέλεσμα να τον «καίνε».

Παράλληλα, φυσικά, οι δύο ομάδες παλεύουν για την ασυλία, με τους Μαχητές νικητές στο πρώτο αγώνισμα. Το συμβούλιο ίσως μας δίνει και… μια ιδέα του ποιος επικρατεί στο δεύτερο, με τον Γιώργο Λιανό όμως να «παγώνει» τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, ανακοινώνοντας ποινές για έναν κανόνα, που παραβιάστηκε και πιθανώς εννοώντας το γράμμα που έγραψε στον Κατσαούνη, κλέβοντας χαρτί και στυλό.

Πηγή: athensmagazine.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…