Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Survivor trailer 23/01: «Άγρια» επίθεση του Κατσαούνη στον Σοϊλέδη [vid]

Survivor trailer 23/01: «Άγρια» επίθεση του Κατσαούνη στον Σοϊλέδη [vid]

Κατσαούνης

Το Survivor 5 φαίνεται πως θα αρχίσει να αποκτά ένα διαφορετικό ενδιαφέρον για τους Διάσημους και τους Μαχητές, ειδικά μετά την είσοδο του Άρη Σοϊλέδη στο παιχνίδι, με τον ποδοσφαιριστή να δείχνει μια πολύ έντονη προσωπικότητα.

Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, που εσχάτως έπαιζε και στη Στεάουα Βουκουρεστίου της Ρουμανίας, «εισέβαλε» με άλλους δύο παίκτες στο ριάλιτι επιβίωσης, δίνοντας δύο νίκες στην ομάδα του και όντας εξαιρετικά ενεργός από τον πάγκο, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο.

Survivor trailer: Ο ηγετικός Σοϊλέδης, ο διχαστικός Κατσαούνης και η ασυλία

Ο ίδιος, υιοθετώντας την αρχική συμπεριφορά του… συναδέλφου του και νικητή του προηγούμενου Survivor, Σάκη Κατσούλη, άρχισε να λέει στην κάμερα, όπως βλέπουμε στο trailer του αποψινού (23/1) επεισοδίου, ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθάει την ομάδα του αγωνιστικά και να την εμψυχώνει.

Ο Γιώργος Κατσαούνης, από την πλευρά του, δεν είδε με καθόλου καλό μάτι την παρουσία του άλλοτε «άσου» των «ερυθρολεύκων» και της Ένωσης, θεωρώντας πως ήρθε για να φέρει τον «πόλεμο», έχοντας… το όνομα και την χάρη, αλλά πρόσθεσε πως στο τέλος θα ηττηθεί.

Θα συμβεί, λοιπόν, έτσι όπως τα λέει ο αγρότης; Αυτό θα φανεί στο αγώνισμα ασυλίας, όπου οι δύο ομάδες μάχονται με λάσπες και άλλα «εμπόδια», για να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη.

Πηγή: Athensmagazine

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…