Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Survivor trailer 19/1: Κίνηση – έκπληξη από Βαλάντη

Survivor trailer 19/1: Κίνηση – έκπληξη από Βαλάντη

Survivor

Survivor spoiler 19/1: Απόψε το βράδυ θα παρακολουθήσουμε ίσως το πιο ανατρεπτικό συμβούλιο του νησιού απο την πρώτη στιγμή που πάτησαν οι παίκτες στον Άγιο Δομίνικο.

Θα μπορούσαμε να πούμε όχι μόνο του φετινού Survivor, αλλά όλων αυτών που έχουμε δει στον ΣΚΑΪ όλα αυτά τα χρόνια και αφορμή θα είναι για ακόμα μια φορά ο Βαλάντης, ο οποίος κάνει κάτι το οποίο δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στα χρονικά.

Οι παίκτες απόψε το βράδυ μετά το αγώνα επάθλου φαγητού θα μαζευτούν ξανά γύρω απο την φωτιά στο συμβούλιο του νησιού και θα περιμένουν να ακούσουν ποιος θα είναι εκείνος ο παίκτης που θα αποχωρήσει σήμερα απο το Survivor.

Εκτός συμβουλίου ο Βαλάντης!

Όλοι εκτός απο τον Βαλάντη, ο οποίος αποφασίζει να περιμένει να μάθει την ετυμηγορία του κόσμου, απο την παραλία των Διασήμων. Ο ίδιος το επιλέγει, κανένας δεν τον πιέζει κανένας.

Αν δεν κάνουμε λάθος, απο τα λεγόμενα του Γιώργου Λιανού, ο Βαλάντης δεν θα βρεθεί ούτε στον αγώνα επάθλου φαγητού, αποφασίζοντας να απέχει απο κάθε δραστηριότητα που πρέπει να έχει με την ομάδα, περιμένοντας λογικά να φύγει….

Θα φύγει όμως;;;…….μην είστε και τόσο σίγουροι!

Πηγή: tvfreaks.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…