Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Survivor Spoiler 26/1: «Βόμβα» στο παιχνίδι – Ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα

Survivor Spoiler 26/1: «Βόμβα» στο παιχνίδι – Ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα

Survivor

Ακούμε συνεχώς πως το ριάλιτι επιβίωσης είναι το παιχνίδι των ανατροπών. Και αυτό τελικά επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά.

Νύχτα αποχώρησης απόψε στο Survivor και η πρώτη «βόμβα» αναμένεται να σκάσει, καθώς τα προγνωστικά ανετράπησαν και έχουμε τελικά τον παίκτη που θα φύγει απόψε από τον Άγιο Δομίνικο.

Όπως αναφέρει το NewsBomb, η Αθηνά ήταν το φαβορί για να αποχωρήσει από το φετινό Survivor. Ο Θανάσης Βισκαδουράκης έχει φανατικούς θαυμαστές έξω λόγω της δουλειάς του, ενώ οι παίκτριες των Μαχητών βρέθηκαν άδικα στον… τάκο, καθώς είναι από τις πιο δυνατές παίκτριες.

Aν το τηλεοπτικό κοινό ψήφιζε με αγωνιστικά κριτήρια, ο Θανάσης έπρεπε να δει ξεκάθαρα την πόρτα της εξόδου. Και τελικά αυτό συνέβη.

Η Αθηνά παραμένει στο παιχνίδι και σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας dokari.gr, ο αγαπητός ηθοποιός ήδη βρίσκεται στο ξενοδοχείο και ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα.

Σίγουρα η πρώτη «βόμβα» στο φετινό Survivor. Όσο για το ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε; Σας γράψαμε νωρίτερα πως οι Μαχητές θα χαμογελάσουν ενώ θα δούμε και μεγάλο χαμό στο συμβούλιο του νησιού.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…