Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Survivor: Ποινική δίωξη στον Κατσαούνη για παρενόχληση ανήλικης

Survivor: Ποινική δίωξη στον Κατσαούνη για παρενόχληση ανήλικης

Κατσαούνης

Ποινική δίωξη άσκησε η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας σε παίκτη του Survivor για παρενόχληση ανήλικης.

Τον δρόμο των δικαστηρίων παίρνει η υπόθεση παρενόχλησης ανήλικης από παίκτη του Survivor. Η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας, άσκησε ποινική δίωξη στον 27χρονο για τα αδικήματα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και της παράνομης άσκησης βίας.

Η 16η χρονη περιγράφοντας το περιστατικό για το οποίο κατέθεσε μήνυση εις βάρος του παίκτη του τρέχοντος Survivor, ανέφερε: «Αργά το βράδυ στις 2 Δεκεμβρίου επέστρεφα στο σπίτι μου μετά από βόλτα με τις φίλες μου. Στην πλατεία που βρίσκεται στη γειτονιά μου στα… Ξαφνικά με πλησίασε ένας άντρας, με τράβηξε από την κουκούλα μου κι άρχισε να μου μιλάει έντονα αλλά με γλυκόλογα. Πάγωσα. Ξαφνικά εκείνος άρχισε να με θωπεύει στο σώμα μου, στους γοφούς, στους μηρούς, κοντά στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Του έλεγα να σταματήσει κι εκείνος ήθελε, μιλώντας με έντονο ύφος, να τον ακολουθήσω στο σπίτι του για να μου κάνει μασάζ.

Άρχισα να φωνάζω, τον έσπρωξα κι άρχισα να τρέχω. Πήγα στο σπίτι μου γρήγορα και κλειδώθηκα στο δωμάτιό μου. Έτρεμα από τον φόβο. Την άλλη μέρα, μόλις σχόλασα από το Λύκειο, τηλεφώνησα στον πατέρα μου και του είπα όλα όσα έγιναν και κατευθύνθηκα στο αστυνομικό τμήμα. Ήρθε εκεί και ο πατέρας μου και κάναμε μήνυση για το αδίκημα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά του… που σήμερα είναι σε ριάλιτι».

Σε δήλωσή της στο larissanet.gr, η συνήγορος της ανήλικης, αφού επιβεβαίωσε την είδηση της ποινικής δίωξης ανέφερε: «η ανήλικη παθούσα έχει απόλυτη εμπιστοσύνη πλέον στις δικαστικές Αρχές καθότι η ίδια λίγες μόλις ώρες από την τέλεση της αξιόποινης πράξης για την οποία και ασκήθηκε η σχετική ποινική δίωξη προσέφυγε στις αστυνομικές Αρχές προκειμένου να καταγγείλει το συμβάν της προηγούμενης ημέρας. Με αυτόν τον τρόπο δήλωσε με τρόπο ρητό και απερίφραστο την εμπιστοσύνης της τόσο στις αστυνομικές, όσο και στις δικαστικές αρχές».

Πηγή: Dnews.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…