Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Survivor: Η απόφαση του ΣΚΑΪ για τον Κατσαούνη μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση 16χρονης

Survivor: Η απόφαση του ΣΚΑΪ για τον Κατσαούνη μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση 16χρονης

Κατσαούνης

Σε δύσκολη θέση βρίσκονται από χθες στον ΣΚΑΪ, μετά και τη δημοσιοποίηση του ονόματος του Γιώργου Κατσαούνη -o oποίος έχει εξελιχθεί σε δυνατό χαρτί του Survivor– για την υπόθεση καταγγελίας 16χρονης για σεξουαλική παρενόχληση.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η δικηγόρος της κοπέλας στις τηλεοπτικές εκπομπές στις οποίες εμφανίστηκε μέσω Skype, ο Κατσαούνης φέρεται να θώπευσε τους μηρούς, τους γλουτούς και τη γενετήσια περιοχή της.

Εις βάρος του παίκτη του Survivor λέγεται πως υπάρχει και δεύτερη καταγγελία.

Στον ΣΚΑΪ, λοιπόν, βρίσκονται ενώπιον δύσκολων αποφάσεων.

Ο Γιωρίκας Πιλίδης τους έβαλε πρώτος δύσκολα όταν ανέφερε πως του είχαν προτείνει να στήσει αγώνα και τώρα είναι πιθανό να αναγκαστεί να αποχωρήσει από το ριάλιτι για να πάει να καταθέσει και να δώσει εξηγήσεις στην Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας.

Η υπόθεση του Κατσαούνη είναι ακόμα πιο περίπλοκη. Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία οριστική απόφαση από το κανάλι, αλλά είναι σαφής η πρόθεση τους να απομακρύνουν τον Κατσαούνη σε περίπτωση που αποδειχθεί η ενοχή του για την καταγγελλόμενη πράξη. Στον ΣΚΑΪ έχουν ήδη το προηγούμενο με τον παίκτη του «Big Brother» που τέθηκε εκτός ριάλιτι για τη φράση του περί βιασμού και η λογική λέει πως θα ακολουθήσουν την ίδια τακτική και τώρα. Μόνο, όμως, όταν η υπόθεση διαλευκανθεί και φανεί ότι ο Κατσαούνης εμπλέκεται στην υπόθεση.

Εκτός κι αν την εμφάνισή τους κάνουν νέα στοιχεία που δεν θα αφήσουν περιθώρια στο κανάλι να συνεχίσει να προβάλλει τον Κατσαούνη.

Πηγή: dailymedia.com.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…