Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αιχμές Λύτρα για ανήλικες στα βίντεο, «βρέθηκε και τρίτο βίντεο»

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αιχμές Λύτρα για ανήλικες στα βίντεο, «βρέθηκε και τρίτο βίντεο»

Στάθης Παναγιωτόπουλος

Ο Απόστολος Λύτρας, μίλησε για τις εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, αναφορικά με το ότι δημοσίευε βίντεο με πρώην συντρόφους του χωρίς αυτές να το γνωρίζουν.

Όπως αναφέρουν τα dikaiologitika.gr ο κ. Λύτρας, δικηγόρος της δεύτερης καταγγέλουσας, τόνισε ότι η πελάτισσά του εντόπισε και τρίτο βίντεο, το οποίο δεν ήταν γνωστό. «Ενημερώθηκα από την εντολέα μου ότι υπάρχει και άλλο ένα βίντεο σε άλλο site, που δεν το είχαμε εντοπίσει» σημείωσε ο κ. Λύτρας. «Έχει γίνει μια συμπληρωματική κατάθεσή της για το τρίτο βίντεο».

Όπως είπε μιλώντας στο Mega, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα βρεθεί ξανά ενώπιον των δικαστικών αρχών, αλλά ότι στην αρχική καταγγελία που είχε γίνει, θα προστεθούν νέα στοιχεία.

«Η έρευνα συνεχίζεται, ανά πάσα στιγμή έχει δικαίωμα ο ανακριτής και ο εισαγγελέας να καλέσουν εκ νέου τον κατηγορούμενο και να αλλάξουν οι όροι που του έχουν επιβληθεί» σημείωσε για το ΄λοτι ο κατηγορούμενος δεν προφυλακίστηκε.

«Δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή στοιχεία για το αν υπήρχε οικονομικό όφελος από τον κατηγορούμενο, η συγκεκριμένη έρευνα απαιτεί χρόνο. Το πιο σοβαρό που θα πρέπει να ερευνηθεί είναι αν τα θύματα είναι όλα ενήλικες ή αν υπάρχουν και ανήλικες» τόνισε ο δικηγόρος, αναφέροντας ότι δεν έχει σχετικές πληροφορίες μέχρι στιγμής.

«Εγώ έχω στα χέρια μου και άλλες καταγγελίες, το θέμα είναι αν τα θύματα θα θελήσουν να κινηθούν δικαστικά εναντίον του κατηγορούμενου. Είναι δύσκολο για μια γυναίκα να «επιστρέψει» σε αυτό αν έχει προχωρήσει στη ζωή της» πρόσθεσε ο δικηγόρος.

«Είναι αδιανόητο που έγινε κατάσχεση τηλεφώνου, που ουσιαστικά δεν είναι το τηλέφωνό του» συμπλήρωσε ο δικηγόρος μιας εκ των θυμάτων του Στάθη Παναγιωτόπουλου, για το γεγονός ότι κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο χωρίς την κάρτα sim.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…