Κεντρική Basket League Άρης Σπυρίδης: «Να επιστρέψουμε στις νίκες»

Σπυρίδης: «Να επιστρέψουμε στις νίκες»

Σπυρίδης

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Basket League. Ο Γιάννης Καστρίτης είχε όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του, πλην του Σταύρου Σχίζα ο οποίος συνεχίσει την αποθεραπεία του.

Σπυρίδης: «Να επιστρέψουμε στις νίκες»

Ο συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη στην τεχνική ηγεσία του Άρη, Βαγγέλης Σπυρίδης, δήλωσε για τον αγώνα με τον Απόλλωνα:

«Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες, κάτι που δεν καταφέραμε στο τελευταίο παιχνίδι με τη Λάρισα. Αν και περάσαμε μπροστά στα τελευταία λεπτά, δεν ήμασταν συνεπείς στο αμυντικό κομμάτι κι αυτό μας στοίχισε.

Δουλέψαμε μέσα στην εβδομάδα και θέλουμε να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι. Ο Απόλλων βρίσκεται στην ίδια βαθμολογική θέση με μας, μετρώντας τέσσερις νίκες. Προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες αλλά έκανε δύο καλές προσθήκες παικτών, οι οποίοι πέρυσι έπαιζαν στο ελληνικό πρωτάθλημα (σ.σ. Ελάιζα Μήτρου Λονγκ και Τρε ΜακΛιν) και σίγουρα θέλει να παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο. Γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Θα πρέπει να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας από την αρχή του αγώνα, να σταματήσουμε το περιφερειακό σουτ του Απόλλωνα και να είμαστε συνεπείς στο αμυντικό κομμάτι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφουμε μετά από 1.5 μήνα στην έδρα μας. Μας στενοχωρεί το γεγονός ότι θα έχουμε περιορισμένο αριθμό φιλάθλων και ελπίζουμε το συντομότερο δυνατό να ξαναδούμε ένα γεμάτο Αλεξάνδρειο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…