Κεντρική Basket League ΑΕΚ ΣΟΚ: Πρόβλημα στην καρδιά ο Ανγκόλα και εκτός επ’ αόριστον

ΣΟΚ: Πρόβλημα στην καρδιά ο Ανγκόλα και εκτός επ’ αόριστον

Ανγκόλα

Σοκ επικρατεί στην ΑΕΚ, όπου ο Μπράιαντ Ανγκόλα, φαίνεται να αντιμετωπίζει σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα, ως αποτέλεσμα του ότι είχε προσβληθεί από τον κορωονοϊό.

Όπως λένε οι πληροφορίες μέχρι στιγμής, ο αθλητής θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για άγνωστο μέχρι στιγμής χρονικό διάστημα. Συγκεκριμένα, ο Κολομβιανός αθλητής, παραπονέθηκε για έντονη αδιαθεσία.

Έτσι, υποβλήθηκε σε εξονυχιστικούς ελέγχους, οι οποίοι φανέρωσαν καρδιολογικό πρόβλημα που τον αναγκάζει να απέχει από τα παρκέ για κάποιο χρονικό διάστημα. Δεν τίθεται θέμα για την επιβίωση του παίκτη η μή. Ωστόσο, δε θα μπορεί να παίξει μπάσκετ για κάποιες βδομάδες, μέχρι το ιατρικό επιτελείο να κρίνει εκ νέου την κατάσταση της υγείας του.

Φέτος, η ΑΕΚ μαστίζεται από μεγάλη ατυχία, πηγαίνει σε διαδοχικές καταστάσεις σοκ, που δυστυχώς αφορούν την υγεία των αθλητών. Ο Ανγκόλα έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της «Βασίλισσας» σε 8 ματς. Εκεί, σημείωσε 14.9 πόντους, 3.5 ριμπάουντ και  3.5 ασίστ κατά μέσον όρο.

Υπενθυμίζεται ότι σε αυτό το πλαίσιο, η «Ένωση» αντιμετωπίζει το Περιστέρι στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ «Ανδρέας Παπανδρέου», με τον αγώνα να διεξάγεται την Κυριακή 16/1 και ώρα 20:00.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Χωρίς θεατές το Λαύριο – Μαρούσι

Χωρίς κόσμο το Λαύριο – Μαρούσι. Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (22/…