Κεντρική Διεθνή Σφαιρόπουλος: Η Ισραηλινή λίγκα απάντησε στα παράπονά του

Σφαιρόπουλος: Η Ισραηλινή λίγκα απάντησε στα παράπονά του

Σφαιρόπουλος

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έκανε παράπονα για τη συχνότητα με την οποία αγωνίζεται η ομάδα του στην εγχώρια λίγκα, με τη διοργάνωση να του απαντά. Όπως υποστήριξε η Winner League, προβλέπεται από τους κανονισμούς η συχνότητα με την οποία αγωνίζεται η Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Εξάλλου, όπως απάντησε η Ισραηλινή Λίγκα, το γεμάτο πρόγραμμα προκύπτει από το συνδυασμό μεταξύ Ευρωλίγκας και πρωταθλήματος. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε στην ανακοίνωση, η ομάδα του Έλληνα τεχνικού έχει γεμάτο πρόγραμμα και οι δυο αγώνες μέσα σε 48 ώρες δεν αποφεύγονται.

Αναλυτικά η απάντηση που έλαβε ο Σφαιρόπουλος για τα παράπονά του:

«Οι κανονισμοί του πρωταθλήματος επιτρέπουν τη διεξαγωγή των αγώνων με δύο μέρες κενό ανάμεσά τους. Δεν είχαμε υποσχεθεί σε κάποια ομάδα ότι δεν θα χρειαστεί να παίξει δύο φορές την ίδια εβδομάδα.

Λαμβάνουμε υπόψιν τις πιθανότητες για τις ομάδες που έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ αιτήθηκε τη μετάθεση ενός εκ των αγώνων με Χάποελ Ιερουσαλήμ και Μπνέι Ερτζελίγια, αλλά αυτές αρνήθηκαν κι έτσι αποφασίστηκε αυτά να γίνουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα, με τη λογική να διατηρηθεί το πρόγραμμα ως έχει και να αποφευχθεί το σενάριο αναβολών, όσο το δυνατόν περισσότερο.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε γεμάτο πρόγραμμα και σε κάθε περίπτωση, θα έδινε δύο αγώνες με 48 ώρες διαφορά ο ένας από τον άλλον».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Αποχωρεί ο Σκαριόλο από την Εθνική Ισπανίας μετά το Eurobasket

Ένα μεγάλο και «χρυσό» κεφάλαιο της σύγχρονης ιστορίας της Εθνικής Ισπανίας αναμένεται να …