Κεντρική Διεθνή Ρεάλ Μαδρίτης: Πέτυχε 15 νίκες σε 16 αγώνες [vid]

Ρεάλ Μαδρίτης: Πέτυχε 15 νίκες σε 16 αγώνες [vid]

Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης ολοταχώς για την πρωτιά στα play off της ισπανικής λίγκας, καθώς έχει σημειώσει 15 νίκες στα τελευταία 16 ματς πρωταθλήματος! Συγκεκριμένα, η ομάδα του Πάμπλο Λάσο, που δείχνει να μην πτοείται από τίποτα, σημείωσε ευρείας έκτασης νίκη εκτός έδρας επί της Μπανταλόνα. Οι Μαδριλένοι, επικράτησαν με 90-71, έχοντας σε τρομερή μέρα τον Τομάς Ερτέλ, που σημείωσε 20 πόντους, όντας ο ηγέτης της ομάδας του.

Ακόμα, πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Γιαμπουσέλε, που σημείωσε 16 πόντους και 5 ριμπάουντ, συλλέγοντας 18 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, καθώς αναδείχθηκε ο MVP της αναμέτρησης. Από την άλλη, από τους γηπεδούχους, ξεχώρισε ο πολύπειρος Άντε Τόμιτς, που πέτυχε 18 πόντους. Ακόμα, «κατέβασε» 9 ριμπάουντ φτάνοντας μια ανάσα από το νταμπλ-νταμπλ ενάντια στην άλλοτε ομάδα του.

Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του κόουτς Λάσο, είναι μόνη πρώτη στην κορυφή με ρεκόρ 15-1, έχοντας απόσταση 4 νικών από τη Μπαρτσελόνα, που είναι δεύτερη με δυο αγώνες λιγότερους και ρεκόρ 11-3. Από την άλλη, Μπανταλόνα, παραμένει σε τροχιά play off της ACB, καθώς είναι στην 4η θέση με 9 νίκες και 5 ήττες σε 14 αγώνες.

Τα δεκάλεπτα: 20-24, 42-38, 58-65, 71-90

Η ανάρτηση της Ρεάλ Μαδρίτης

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…