Κεντρική Διεθνή Ράντονιτς: «Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς λόγους να ελπίζει σε Final 4»

Ράντονιτς: «Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς λόγους να ελπίζει σε Final 4»

Ράντονιτς

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα στο Στάδιο Ειρήνης την Πέμπτη (27/1, 21:00) για την 23η Αγωνιστική της Euroleague.

Ο Ερυθρός Αστέρας με μεγάλη δυσκολία απέφυγε το εμπόδιο της Τσεντεβίτα Ολίμπια για την Αδριατική Λίγκα. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου, Ντέγιαν Ράντονιτς μετά την αναμέτρηση της ομάδας του μίλησε για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και τις προσδοκίες που μπορούν να έχουν οι Σέρβοι για το ματς στο ΣΕΦ.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του έμπειρου τεχνικού:

«Στην κατάστασή μας, πραγματικά δεν έχει νόημα να μιλάμε για προσδοκίες ή για το τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτό το παιχνίδι. Ακόμη και πριν από τον αγώνα με τη Βιλερμπάν, ανέφερα πως το ζητούμενο για εμάς στον Ερυθρό Αστέρα είναι να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε έπειτα από τη μακρά αποχή (σ.σ. λόγω Covid-19). Είχαμε το ματς με τη Βιλερμπάν, έπειτα εκείνο με την Τσεντεβίτα Ολίμπια. Δυο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια.

Για τον Ολυμπιακό, μπορεί να πει κανείς μόνο θετικά. Μια μεγάλη ομάδα, που παίζει εξαιρετικά κι έχει πολλούς καλούς λόγους για να ελπίζει σε κάτι καλό φέτος, ότι μπορεί να πάει στο Final 4. Όπως είπα, είμαστε αναγκασμένοι να σκεφτόμαστε μόνο τον εαυτό μας. Δηλαδή, το πως θα καταφέρουμε να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο τρόπο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Επιστρέφει στη Χάλα Πιονίρ η Μακάμπι

Αφήνει τη Stark Arena η Μακάμπι. Τη Μεγάλη Εβδομάδα (για τους Έλληνες) ο Παναθηναϊκός θα τ…