Κεντρική Ηρακλής Πρώτη προπόνηση για Χένρι στον Ηρακλή [pic]

Πρώτη προπόνηση για Χένρι στον Ηρακλή [pic]

Ηρακλή

Την πρώτη του προπόνηση με τον Ηρακλή πραγματοποίησε σήμερα (29/01) ο Myke Henry, ο οποίος βρίσκεται από την Παρασκευή 28/01 στη Θεσσαλονίκη. Ο Αμερικανός παίκτης συναντήθηκε με τον Κώστα Μέξα και τους νέους του συμπαίκτες και στη συνέχεια πάτησε για πρώτη φορά το παρκέ του Ιβανωφείου. Μετά το Ισραήλ, την Ιταλία και τη Γαλλία, η Ελλάδα θα είναι ο τέταρτος σταθμός της ευρωπαϊκής του καριέρας.

Με τη Chalons-Reims αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 27 Δεκεμβρίου του 2021 κι όπως τονίζει θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να φτάσει στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας. Οι πληροφορίες που έχει συλλέξει για την ελληνική λίγκα είναι οι καλύτερες.

Οι «κυανόλευκοι» συνέχισαν το Σάββατο 29/01, χωρίς προβλήματα την προετοιμασία τους, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με το Περιστέρι (12/02, 17:00), για τη 15η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Το αυριανό (30/01) πρόγραμμα περιλαμβάνει μια προπόνηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νέου παίκτη του Ηρακλή:

«Είμαι ενθουσιασμένος γι’ αυτό το νέο ξεκίνημα. Ήταν μια δύσκολη κατάσταση στην προηγούμενη ομάδα μου, όμως, χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ και θέλω να βοηθήσω τον Ηρακλή, με όποιον τρόπο μπορώ. Θέλω να προπονηθώ με την ομάδα για να βρω το ρυθμό μου κι αυτό το χρονικό διάστημα, που απομένει μέχρι το επόμενο επίσημο παιχνίδι, θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ στο καινούργιο περιβάλλον. Πιστεύω πως θα είμαι έτοιμος στον πρώτο μου αγώνα».

Για τις συστάσεις που έχει για τη χώρα μας: «Είναι φίλος μου, ο Abdul Gaddy (παίκτης του Προμηθέα, που πέρυσι έπαιξε στο Περιστέρι) και μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το ελληνικό πρωτάθλημα. Ελπίζω και η δική μου εμπειρία στην Ελλάδα να είναι το ίδιο ευχάριστη».

«Το επίπεδο ανταγωνισμού είναι υψηλό στο ελληνικό πρωτάθλημα κι αυτό είναι κάτι, που μου αρέσει, όπως και το στυλ παιχνιδιού. Νομίζω ότι ταιριάζει στα χαρακτηριστικά μου και πιστεύω ότι αυτό θα κάνει πιο εύκολη την προσαρμογή μου». 

Η ανάρτηση του Ηρακλή στο Twitter:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Νέα σελίδα για τον μπασκετικό σήμα του Ηρακλή

Ο μπασκετικός Ηρακλής αλλάζει σελίδα αλλά και εποχή καθώς το καινούργιο σήμα αποκαλύπτει π…