Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Πρώην παίκτης του Survivor ποζάρει στα χιόνια μόνο με το μποξεράκι του

Πρώην παίκτης του Survivor ποζάρει στα χιόνια μόνο με το μποξεράκι του

Survivor

Μπορεί αυτές τις μέρες το κρύο να είναι αρκετά έντονο στη χώρα μας, εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ελπίδας», φαίνεται, όμως, πως αυτό δεν πτόησε τον Γιάννη Σπαλιάρα να ποζάρει στα χιόνια με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Όπως αναφέρει το Faysbook ,το μοντέλο μοιράστηκε με τους ακόλουθους του στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media κάποιες φωτογραφίες στις οποίες μας δείχνει να ποζάρει στο λευκό τοπίο, φορώντας μόνο το μποξεράκι, τα άρβυλα και το σκουφάκι του.

Μάλιστα, στην λεζάντα των αναρτήσεων του ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: «Προσοχή !!! Αποφεύγουμε τις μετακινήσεις ….μόνο τα σκουπίδια …!!!»

Αυτές οι φωτογραφίες αποτέλεσαν το έναυσμα για πολλές χιουμοριστικές απαντήσεις από τους ακόλουθούς του. Κάποιοι του αφιέρωσαν στιχάκια και άλλοι έκαναν χιούμορ με το όνομα της κακοκαιρίας. Το μοντέλο διασκέδασε με πολλά από αυτά και αναδημοσίευσε και κάποια στα προφίλ του. «Όταν μαθαίνεις ότι την κακοκαιρία τη λένε Ελπίδα και είσαι ο Σπαλιάρας», ανέφερε το σχόλιο που δημοσίευσε και του έγραψε ένας ακόλουθός του.

Δείτε αναλυτικά τις αναρτήσεις:

220125184218 spaliaras

220125185044 %CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF %CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82 54

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…