Κεντρική Γυναίκες Πολκοβίτσε – Ναντέζντα 75-72: Θετική εμφάνιση για την Άρτεμη Σπανού [vid]

Πολκοβίτσε – Ναντέζντα 75-72: Θετική εμφάνιση για την Άρτεμη Σπανού [vid]

Πολκοβίτσε Σπανού

Η Πολκοβίτσε αντιμετώπισε τη Ναντέζντα στο πλαίσιο της φάσης των «15» του Eurocup γυναικών και κατάφερε να πάρει τη νίκη, αφήνοντας ωστόσο ανοιχτούς λογαριασμούς. Οι δυο ομάδες θα παίξουν στη Ρωσία το δεύτερο παιχνίδι, με τρεις μόνο πόντους να ξεχωρίζουν και τη σειρά να είναι ουσιαστικά στο μηδέν.

Με τα χρώματα της πολωνικής ομάδας, αγωνίστηκε και η Ελληνίδα φόργουορντ, Άρτεμις Σπανού. Η 29χρονη αθλήτρια, πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και βοήθησε την ομάδα της να φτάσει στη νίκη. Συγκεκριμένα, σημείωσε 10 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ, έχοντας πολύτιμη συνεισφορά σε άμυνα και επίθεση. Ακόμα, από τη νικήτρια ομάδα, ξεχώρισε η τρομερή Μαβούνγκα, με 20 πόντους και  11 ριμπάουντ.

Από την άλλη για τη ρωσική ομάδα, ξεχώρισαν η Λινσκενς και η Κομάροβα με 13 και 12 πόντους αντίστοιχα. Η νικήτρια ομάδα, αντιμετώπισε τον ΠΑΟ στους ομίλους, ενώ η ηττημένη τον Ολυμπιακό στη φάση των ομίλων.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι πρώτος διαιτητής στο παιχνίδι, ήταν Τάσος Μάνος. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα στατιστικά της αναμέτρησης πατώντας ΕΔΩ.

Δείτε σε βίντεο τον αγώνα Πολκοβίτσε-Ναντέζντα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Αμφίβολη η Βίτολα για το Game 3

Εκτός με κάταγμα στη μύτη η Βίτοσα. Ο Ολυμπιακός έχασε από τον Παναθηναϊκό με 68-65 στον δ…