Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Πίτερσον: «Μπορεί να κατακτήσει την Euroleague η Αρμάνι»

Πίτερσον: «Μπορεί να κατακτήσει την Euroleague η Αρμάνι»

Πίτερσον, Αρμάνι

Ένας από τους πιο σημαντικούς προπονητές της Αρμάνι Μιλάνο, Νταν Πίτερσον μίλησε στη Gazzetta dello Sport, για την πορεία της ομάδας στην Ευρωλίγκα.

«Μετά από όσα είδαμε το βράδυ της Τρίτης με την εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Μπαρτσελόνα, μπορεί να φτάσει ψηλά. Φυσικά στον αθλητισμό τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο. Υπάρχουν κι οι αντίπαλοι, υπάρχουν και τα μειονεκτήματα. Αυτό που δίνει ελπίδες στην Αρμάνι είναι πως νίκησε όχι μόνο ένα ματς απέναντι στο φαβορί για τον τίτλο, αλλά εντός κι εκτός έδρας» ανέφερε.

Ο 85χρονος Αμερικανός πρόσθεσε πως «στο τέλος όπου θα κρίνονται όλα, η ομάδα με την καλύτερη φόρμα θα κερδίσει. Παράδειγμα; Πέρυσι η Αρμάνι ήταν φαβορί για τον τίτλο στην Ιταλία, έφτασε στον τελικό του πρωταθλήματος με… χαμηλές μπαταρίες, μετά την ήττα στον ημιτελικό της Ευρωλίγκα, ενώ η Βίρτους Μπολόνια έφτασε με άκρα υγεία. Κέρδισε με 4-0».

«Δεν θα πω σε κανέναν τι να κάνει. Κάθε προπονητής ξέρει τους παίκτες του. Επισημαίνω απλά πως ο Μεσίνα από εδώ και πέρα πρέπει να μπορεί να διαβάζει καθημερινά την κατάσταση, να έχει την αίσθηση του τι συμβαίνει και να ακούει το επιτελείο του», είπε στη συνέχεια.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κλειδώνει η όγδοη θέση στα play off της Ευρωλίγκα

Μπασκόνια και Βίρτους για το τελευταίο εισιτήριο στους “8” της Ευρωλίγκα. Η Μπ…