Κεντρική Basket League Πίπεν: «Χρειαζόμαστε τους φιλάθλους να μας στηρίξουν σε όλη τη διαδρομή»

Πίπεν: «Χρειαζόμαστε τους φιλάθλους να μας στηρίξουν σε όλη τη διαδρομή»

Λαύριο

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Λαυρίου, ο Ντάνι Πίπεν, μπορεί να είχε υπογράψει εδώ και μέρες στην ομάδα, αλλά ανακοινώθηκε σήμερα. Θέλησε λοιπόν να στείλει μήνυμα στον κόσμο της ομάδας να στηρίξει την προσπάθεια ως το τέλος.

«Γειά σας φίλοι του Λαυρίου! Είμαι ο Danny Pippen Jr από το Ντιτρόιτ. Θέλω απλώς να σας στείλω ένα θερμό μήνυμα. Μπορώ επιτέλους να αγωνιστώ μαζί με τα παιδιά! Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην Ευρώπη, αυτός ο τελευταίος μήνας με δίδαξε πολλά, μου έδειξε ένα διαφορετικό είδος μπάσκετ και παρακολουθούσα και μάθαινα «έξω από τις γραμμές του γηπέδου». Τώρα μπορώ επιτέλους να βγω εκεί έξω και να αγωνιστώ μαζί με τα παιδιά.

Εύχομαι να συντονιστείτε όλοι αύριο (Κυριακή 29/01) στις 17:00 στο Ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ. Θα είναι διασκεδαστικό, συναρπαστικό και… θα κερδίσουμε. Θα αρχίσουμε να «μαζεύουμε» πολλές νίκες απλά μείνετε συντονισμένοι.

Για εμάς αυτή θα είναι μια ενδιαφέρουσα σεζόν και χρειαζόμαστε όλους τους φιλάθλους να μας ακολουθούν και να μας στηρίξουν σε όλη μας τη διαδρομή!» λέει χαρακτηριστικά στο βίντεο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Προμηθέας 90-82

Με Μωραΐτη κράτησε το αήττητο ο Παναθηναϊκός. Μπορεί ο Προμηθέας να μετέτρεψε το -20 σε -2…