Κεντρική Basket League Περιστέρι: Ανακοίνωση για τα εισιτήρια με ΑΕΚ

Περιστέρι: Ανακοίνωση για τα εισιτήρια με ΑΕΚ

Περιστέρι

Οι κάτοχοι διαρκείς θα λάβουν τα εισιτήρια για τον αγώνα Περιστέρι – ΑΕΚ όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ των δυτικών προαστίων.

Αναλυτικά:

Η ΚΑΕ Περιστέρι Vitabiotics λόγω των έκτακτων μέτρων που αποσκοπούν στην καταπολέμηση της πανδημίας του κορωνοϊού και του περιορισμού του 10%, με ανώτερο τους 1000 φιλάθλους, που επιτρέπεται να παρευρίσκονται στις αθλητικές συναντήσεις, αναφορικά με τον αγώνα με την ΑΕΚ (Κυριακή 16/01/2022, στις 20:00), ανακοινώνει ότι:

Με βάση τα συγκεκριμένα μέτρα, θα εξυπηρετηθούν με απόλυτη προτεραιότητα οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2021-22.

Ενώ την Κυριακή (16/1) ημέρα του αγώνα και από τις 5μ.μ. θα διατεθούν από τα εκδοτήρια του κλειστού «Ανδρέας Παπανδρέου» ΜΟΝΟ 100 εισιτήρια, τα οποία θα είναι διαθέσιμα βάσει της χωρητικότητας του γηπέδου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Οι κάτοχοι διαρκείας οφείλουν να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα ταυτοποίησης (ταυτότητα ή διαβατήριο ή άδεια παραμονής), καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή το πιστοποιητικό νόσησης εντός του τελευταίου εξαμήνου.

Η Βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με αρνητικό αποτέλεσμα εργαστηριακού ελέγχου rapid test, PCR ή αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test) στους ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ.

Η χρήση μάσκας είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ τόσο κατά την άφιξη στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου όσο και καθ΄όλη τη διάρκεια της παραμονής στις εξέδρες, όπως και κατά την αποχώρηση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Καντζούρης: «Αδυναμίες πάντα υπάρχουν»

Ο Ηλίας Καντζούρης στις δηλώσεις του μετα την ήττα της ομάδας του απο τον Ολυμπιακό στάθηκ…