Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Πατούλης κατά κυβέρνησης!

Πατούλης κατά κυβέρνησης!

Πατούλης

Ενοχλημένος εμφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης για «τις ευθύνες που δεν έχουν αναλάβει άλλοι» αναφορικά με το χάος που δημιουργήθηκε στην Αττική από την κακοκαιρία Ελπίδα.

«Να αναλάβουν τις ευθύνες όσοι τις έχουν. Εγώ είμαι κρίκος της αλυσίδας της πολιτικής προστασίας, δεν είμαι η πολιτική προστασία, υπάρχουν και άλλοι κρίκοι της αλυσίδας» είπε ο κ. Πατούλης στο ΟΡΕΝ.

Παράλληλα ζήτησε «να τελειώνει το επικοινωνιακό γαϊτανάκι μέσα από ένα παντοδύναμο κέντρο ότι φταίει ο Πατούλης. Να βγουν με ανδρεία να αναλάβουν τις ευθύνες όλοι, εγώ αναλαμβάνω τις ευθύνες που μας αναλογούν».

«Προφανώς και ζητάω συγγνώμη, αλλά ζητάω συγγνώμη για τις δικές μου ευθύνες και όχι για άλλων, να βγουν να τα πουν όπως πρέπει και οι άλλοι γιατί πάνω από εμένα και τα κόμματα είναι η Ελλάδα» πρόσθεσε ο περιφερειάρχης Αττικής.

Όπως σημείωσε, «από τη στιγμή που δεν κήρυξαν γενική αργία τη Δευτέρα το έργο της περιφέρειας ήταν αδύνατο να συντελεστεί. Όλοι οι δρόμοι έκλεισαν και χιλιάδες αυτοκίνητα βρέθηκαν στους δρόμους ενώ εμείς θα έπρεπε να τους καθαρίσουμε.

Η ευθύνη της περιφέρειας ήταν να είναι ανοιχτά ή κλειστά τα σχολεία και να φροντίσει να είναι ανοιχτοί οι δρόμοι εφόσον μπορούσαν να κινηθούν τα εκχιονιστικά».

«Πώς άνοιξαν οι δρόμοι, με μαγικό τρόπο; Ήρθε κάποιος μάγος και τα άνοιξε. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε επειδή εγκλωβίστηκαν αυτοκίνητα σε κεντρικούς δρόμους αφού έκλεισε η Αττική Οδός αλλά εμείς δεν μπορούμε να τα βγάλουμε και ζητήσαμε βοήθεια από την Τροχαία που έκανε σπουδαία δουλειά» τόνισε ο περιφερειάρχης Αττικής.

«Είχε πει κάποιος από τη στιγμή που έκλεισαν οι δημόσιες υπηρεσίες στους πολίτες να έχουν μαζί τους αλυσίδες; Δεν ξέρω, δεν άκουσα κάτι» κατέληξε ο Γιώργος Πατούλης.

Πηγή: Dnews.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…