Κεντρική Διεθνή Πασκουάλ: «Σημαντική η νίκη κόντρα στην Εφές»

Πασκουάλ: «Σημαντική η νίκη κόντρα στην Εφές»

Πασκουάλ

Ο Τσάβι Πασκουάλ στις δηλώσεις του μετά την νίκης της ομάδας του στην regular season υποστήριξε πως η νίκη της Ζενίτ κόντρα στην Αναντολού Εφές ήταν ιδιαίτερα σημαντική, καθώς ανέβασε την ομάδα του στην 4άδα της βαθμολογίας της Euroleague.

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε ο Καταλανός προπονητής, μετά τη 13η νίκη της ομάδας της Αγίας Πετρούπολης στην τρέχουσα regular season:

«Σε αυτο το ματς και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να παίξουν καλύτερα. Αμυντικά, ενώ τα νούμερα ήταν πολύ καλά, υπήρξαν στιγμές που θα μπορούσαμε να είμαστε καλύτεροι. Όμως, ειδικά στην 3η περίοδ παίξαμε πολύ καλά. Η Εφές είχε την ευκαιρία να βρει κάποια καλάθια στο ανοιχτό γήπεδο, αλλά δεν ευστόχησε. Οι αντίπαλοί μας έχασαν δυο σημαντικά τρίποντα και μετά εμείς σκοράραμε. Ήταν μια σημαντική περίοδος για την εξέλιξη του αγώνα. Μετά γίναμε καλύτεροι, είχαμε το πλεονέκτημα. Στο τελευταίο μέρος του αγώνα κάναμε πολλά λάθη και δώσαμε μερικά γκολ – φάουλ, που πρέπει να αποφεύγουμε.

Πάντως, συνολικά πρέπει να είμαστε χαρούμενοι με αυτή την νίκη. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς και πρέπει να συνεχίσουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77 (vid)

Λερναία Ύδρα ο Ολυμπιακός έκανε το «μπρέικ» στη Βαρκελώνη. Απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα,…