Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Παραμένει «αιχμάλωτος» μέχρι τη Δευτέρα στην Αυστραλία ο Νόβακ Τζόκοβιτς

Παραμένει «αιχμάλωτος» μέχρι τη Δευτέρα στην Αυστραλία ο Νόβακ Τζόκοβιτς

novak djokovic jpg

Συνεχίζεται η περιπέτεια του Νόβακ Τζόκοβιτς στην Αυστραλία καθώς θα παραμείνει σε κέντρο για μετανάστες μέχρι τη Δευτέρα όποτε θα εκδικαστεί η έφεση που άσκησαν οι δικηγόροι του κατά της απόφασης να απελαθεί αφού κρίθηκε άκυρη η αίτηση για βίζα που υπέβαλε στις αυστραλιανές αρχές.

Σύμφωνα με την Daily Mail ο δικαστής Άντονι Κέλι που χειρίζεται την υπόθεση ανακοίνωσε ότι το δικαστήριο θα συνεδριάσει στις 10 το πρωί της Δευτέρας (ώρα Αυστραλίας).

Όπως μεταδίδει το ABC ένα από τα θέματα που θα απασχολήσουν το δικαστήριο είναι αν ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα έχει πρόσβαση σε γήπεδο τένις κατά την «κράτησή» του εγείροντας ερωτήματα για το πόσο διάστημα είναι διατεθειμένος να περιμένει μέχρι να δοθεί ένα τέλος στην υπόθεσή του.

Η περιπέτεια για τον Νόβακ Τζόκοβιτς προκάλεσε μέχρι και μίνι διπλωματικό επεισόδιο με τον πρόεδρο της Σερβίας, Αλεξάντερ Βούτσιτς, να ανταλλάσσει βαριές κουβέντες με τον πρωθυπουργό της Αυστραλίας, Σκοτ Μόρισον.

Ο θρυλικός Σέρβος τενίστας έφτασε στη χώρα για να αγωνιστεί στο Australian Open, το οποίο έχει κατακτήσει εννιά φορές, ωστόσο δεν θα καταφέρει να υπερασπιστεί τον τίτλο του, καθώς οι αρχές της Αυστραλίας απέρριψαν τη visa του και του ζήτησαν να φύγει από τη Μελβούρνη άμεσα, στη διάρκεια της ημέρας.

Πηγή: Dnews.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…