Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Παπαδάκης: «Ποιοτικός ο Προμηθέας αλλά δεν παύει να έχει αδυναμίες»

Παπαδάκης: «Ποιοτικός ο Προμηθέας αλλά δεν παύει να έχει αδυναμίες»

Παπαδάκης

Στο blog του ΕΣΑΚΕ ο έμπειρος γκάρντ του Ηρακλή, Κώστας Παπαδάκης αναφέρθηκε  στο τι πρέπει να κάνουν οι Θεσσαλονικιοί αν θέλουν να πάρουν τη νίκη κόντρα στον Προμηθέα (15/1).

Αναλυτικά όσα σημείωσε ο γκαρντ του Ηρακλή στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Αρχίζοντας, μιας και είναι η πρώτη φορά, που τα λέμε το νέο έτος, θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρόνια, με υγεία κι ευλογία σε όλο τον κόσμο.

Στα μπασκετικά μας νέα, στο τελευταίο μας παιχνίδι, πριν απ’ αυτή τη διακοπή, απέναντι στο Λαύριο δεν παρουσιάσαμε το πρόσωπο, που θα θέλαμε κι έτσι δεν καταφέραμε να πάρουμε την τρίτη συνεχόμενη νίκη, η οποία θα μας έδινε καλύτερη ψυχολογία για τη συνέχεια.

Μπροστά μας, πλέον, έχουμε έναν ακόμη σημαντικό αγώνα, στην έδρα μας κόντρα στον Προμηθέα, μια ομάδα, που κάθε χρόνο κάνει σταθερά βήματα προς τα πάνω και εδραιώνει τη θέση της. Η ποιότητα και το βάθος της, σε κάθε θέση είναι αδιαμφισβήτητη, όμως, δεν παύει να έχει και αδυναμίες.

Εμείς, από την πλευρά μας, αν καταφέρουμε και “χτυπήσουμε” αυτές τις αδυναμίες και περιορίσουμε τις δικές μας στον μεγαλύτερο βαθμό, θεωρώ ότι έχουμε καλές πιθανότητες να διεκδικήσουμε τη νίκη.

Δυστυχώς, λόγω των συνθηκών, η πανδημία δεν μας επιτρέπει να έχουμε ένα γεμάτο Ιβανώφειο, αν και θεωρώ ότι και πάλι ο κόσμος, που θα βρεθεί στο γήπεδο, θα είναι ο έκτος μας παίκτης και θα μας ωθήσει προς τη νίκη με την ενέργειά του».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Λαύριο – Μαρούσι 76-90

Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…