Κεντρική Basket League Παπαδάκης ενόψει Παναθηναϊκού: «Θα παρουσιαστούμε αλλαγμένοι»

Παπαδάκης ενόψει Παναθηναϊκού: «Θα παρουσιαστούμε αλλαγμένοι»

Παπαδάκης

Στις δηλώσεις του στο blog του στον ΕΣΑΚΕ , ο Κώστας Παπαδάκης μίλησε για τις δυσκολίες της αυριανής (24/1) αναμέτρησης του Ηρακλή απέναντι στον Παναθηναϊκό

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Έλληνας γκαρντ:

«Την προηγούμενη Κυριακή, απέναντι στον Προμηθέα, δεν καταφέραμε να εφαρμόσουμε το πλάνο μας για 40 λεπτά κι έτσι χάσαμε από μια πολύ καλή ομάδα.

Πλέον, στρέφουμε την προσοχή μας στον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Όλοι γνωρίζουμε την ποιότητα, που έχει ως ομάδα κι αυτό φάνηκε και στο τελευταίο του ευρωπαϊκό παιχνίδι, όπου έδειξε ότι είναι σε πολύ κατάσταση κόντρα στην περυσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Εμείς από την πλευρά μας, θα παρουσιαστούμε αλλαγμένοι, σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στον Προμηθέα, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε στο παρκέ αυτά, που δουλέψαμε την τελευταία εβδομάδα στην προπόνηση και να είμαστε ανταγωνιστικοί και στις δυο πλευρές του παρκέ.

Προσωπικά, απέκτησα πολλούς φίλους στην θητεία μου στον Παναθηναϊκό και είμαι πολύ χαρούμενος, που θα τους δω, έστω και ως αντίπαλος αυτή τη φορά».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Λαύριο – Μαρούσι 76-90

Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…