Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ: Εκτός ο Λοβ, επέμβαση ο Καμπερίδης

ΠΑΟΚ: Εκτός ο Λοβ, επέμβαση ο Καμπερίδης

paok

Χωρίς τον Ζερμέιν Λοβ πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ο Αμερικανός γκάρντ έχει ενοχλήσεις στο γόνατο από το ματς με την Στρασμπούρ.

Στις προπονήσεις είδε τον Βλάντο Γιάνκοβιτς μετά την απουσία των τελευταίων ημερών και θα βρίσκεται σε θέση να παίξει στο δεύτερο παιχνίδι κόντρα στη γαλλική ομάδα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Με στόχο την άμεση ανασύνταξη της ομάδας ενόψει του δεύτερου αγώνα των Play-Ins του Basketball Champions League με την SIG Strasbourg (12/1, 19:30), αλλά και της συνέχειας, επέστρεψε και πάλι στο γήπεδο η ομάδα του ΠΑΟΚ mateco.

Η προσπάθεια ανασύνταξης της ομάδας ξεκίνησε από σήμερα, με την ανάλυση που έγινε με την χρήση βίντεο από τον κόουτς Λυκογιάννη. Για περισσότερο από μία ώρα ο προπονητής του ΠΑΟΚ mateco, επεσήμανε τα λάθη που έγιναν στη διάρκεια του πρώτου αγώνα και τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη στο δεύτερο παιχνίδι και να μείνει ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης στους «16» της διοργάνωσης.

Ακολούθησε η προπόνηση του ΠΑΟΚ mateco, όπου δόθηκε έμφαση στην τακτική, ενώ για μία ακόμη φορά ήταν γεμάτο το ιατρικό δελτίο. Πιο συγκεκριμένα…

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς επέστρεψε στις προπονήσεις, ξεκινώντας από σήμερα πρόγραμμα ενσωμάτωσής του με την ομάδα, προκειμένου να είναι σε θέση να αγωνιστεί στο παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης με την SIG Strasbourg.

Ο Jermaine Love έμεινε εκτός προπόνησης, λόγω ενοχλήσεων στο αριστερό γόνατο και από χτύπημα που δέχτηκε στη διάρκεια του αγώνα με τη SIG Strasbourg.

Ο Malcolm Griffin ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας.

Ο Μιχάλης Καμπερίδης, υποβλήθηκε σήμερα σε επέμβαση αποκατάστασης συνδρόμου κοιλιακών προσαγωγών από τον γενικό χειρουργό κ. Χάρη Κωνσταντινίδη και σε συνεργασία με τον γιατρό της ομάδας μας, χειρούργο ορθοπεδικό Ιωσήφ Γαβριηλίδη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…