Κεντρική Elite League Πανερυθραϊκός: Κοντά σε δανεισμό του Τόλα από το Περιστέρι

Πανερυθραϊκός: Κοντά σε δανεισμό του Τόλα από το Περιστέρι

Πανερυθραϊκός Τόλα

Κοντά στο δανεισμό του Τζουλιάνο Τόλα από το Περιστέρι βρίσκεται ο Πανερυθραϊκός. Συγκεκριμένα, η ομάδα της Α2, έχει εκπονήσει ένα μακρόπνοο πλάνο το οποίο έχει παρουσιάσει εδώ και καιρό. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται η ανάπτυξη νέων παικτών που θεωρούνται αξιόλογα πρότζεκτ.

Αυτά τα παιδιά – σύμφωνα πάντα με το πλάνο – δεν είναι ανάγκη να προέρχονται αποκλειστικά από τα σπλάχνα της ομάδας. Ίσα ίσα! Ο κόουτς Χουχουλής και όλα τα επιτελεία που εργάζονται πάνω σε αυτό το κομμάτι κυριολεκτικά «χτενίζουν» την αγορά για να βρουν αξιόλογες περιπτώσεις που θα μπορούσαν να υπηρετήσουν τους στόχους της ομάδας.

Έτσι σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η περίπτωση του Τζουλιάνο Τόλα. Ο νεαρός άσος ενδιαφέρει την ομάδα των Βορείων Προαστίων, με την έννοια ότι μπορεί να ενταχθεί μελλοντικά στην ομάδα ανδρών. Έτσι, η σκέψη είναι να προχωρήσει ο δανεισμός του από το Περιστέρι προκειμένου να δοκιμαστεί στο πραγματικό περιβάλλον της ομάδας.

Ο Πανερυθραϊκός σίγουρα έχει  βρει και άλλες καλές περιπτώσεις. Αυτές θα προχωρήσουν όμως αφού γίνει αναλυτική μελέτη για την προοπτική ένταξής τους στο εν λόγω πρόγραμμα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Ρεμεντέλας: «Ορκιστήκαμε ότι θα μπούμε στο γήπεδο σαν καμικάζι»

Στη σειρά με τον Έσπερο Λαμίας αναφέρθηκε ο Γιώργος Ρεμεντέλας. Το Ψυχικό πήρε τη νίκη απέ…