Κεντρική Γυναίκες Παναθλητικός: Ανακοίνωσε Κουφογιάννη [pic]

Παναθλητικός: Ανακοίνωσε Κουφογιάννη [pic]

Παναθλητικός

Ο Παναθλητικός Συκεών ανακοίνωσε την απόκτηση της Ζαφειρώς Κουφογιάννη, με την Ελληνίδα φόργουορντ να έχει εμπειρία από ομάδες, τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού.

Η ομάδα της Χαλκιδικής, είναι μόνη πρώτη και αήττητη στον 4ο όμιλο της Α2 Γυναικών, έχοντας ρεκόρ 9-0.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Παναθλητικός:

«Ο Παναθλητικός Συκεών καλωσορίζει στην οικογένειά του την Ηρώ Κουφογιάννη (188cm/Forward-Center)!

Την φετινή σεζόν η Ηρώ ξεκίνησε να παίζει για την Αναγενήση Νέου Ρυσίου (Α2) και πέρυσι αγωνίστηκε για την ΓΕΑ Άμιλλα 2000. Έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν για ΟΑ Χανίων, Άρης Θεσσαλονίκης, Ιπποκράτης Κω, Νίκη Λευκάδας, Ολυμπιακός Βόλου, Μέγας Αλέξανδρος από Ελλάδα, για Castel Carugate από Ιταλία και για Les Sangliers από το Λουξεμβούργο».

«🙏Καλωσήρθες Ηρώ!

Στις πρώτες της δηλώσεις η Ηρώ τόνισε: Ευχαριστώ τη διοίκηση του Παναθλητικού, τις coach και τις νέες μου συμπαίκτριες για την εξαιρετική υποδοχή!

Ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια έχει κάνει εντυπωσιακά βήματα τόσο σε επίπεδο οργάνωσης όσο και σε αγωνιστικό πλαίσιο με αποκορύφωμα τις επιτυχίες του καλοκαιριού σε νεανίδες και κορασίδες.

Χαίρομαι που γίνομαι μέλος μιας τόσο νεανικής ομάδας που έχει υψηλούς στόχους αλλά και προσανατολισμό στην ανάδειξη νέων κοριτσιών.

Ελπίζω κι εγώ απ την πλευρά μου να συνεισφέρω στην επίτευξη των στόχων και να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις έναν σύλλογο που έχει ως προτεραιότητα το γυναικείο μπάσκετ μέσα από συνέπεια, προγραμματισμό και πολύ δουλειά».

Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 60-50

Το 2-2 έκανε ο Ολυμπιακός. Σε πέμπτο παιχνίδι θα αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής στην Α1 …