Κεντρική Γυναίκες Παναθηναϊκός – Ελευθερία Μοσχάτου 93-69: Πάτησε κορυφή η ομάδα της Καπογιάννη

Παναθηναϊκός – Ελευθερία Μοσχάτου 93-69: Πάτησε κορυφή η ομάδα της Καπογιάννη

Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 93-69 της Ελευθερίας Μοσχάτο και πατώντας πάνω στην αναβολή του αγώνα του Ολυμπιακού βρέθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α1 Γυναικών.

Οι «πράσινες» είχαν καλή παρουσία απέναντι στον αντίπαλο τους και έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση εν όψει του ματς με τον ΠΑΟΚ.

Η αμερικανική τριάδα των Ριντ-Χολμς και Κάιζερ πήρε το βάρος του σκοραρίσματος και η ομάδα της Ελένης Καπογιάννη έφτασε δίκαια σε μια ακόμα νίκη στην έδρα της.

Κυρίαρχος από την αρχή ο Παναθηναϊκός

Στο αγωνιστικό μέρος το «τριφύλλι» ξεκίνησε πολύ καλά τον αγώνα και είχε επιθετικό πλουραλισμό και η πρώτη περίοδος έληξε με 25-14.

Η δεύτερη περίοδος ήταν πιο ισορροπημένη καθώς ο Παναθηναϊκός συνέχισε  με σοβαρότητα και ψυχραιμία σε επίθεση και άμυνα και τελικά το ημίχρονο έληξε με 46-32.

Σε ότι αφορά την τρίτη περίοδο οι φιλοξενούμενες προσπάθησαν σε κάποια σημεία να πλησιάσουν στο σκορ, ωστόσο οι παίκτριες των γηπεδούχων διατήρησαν την ψυχραιμία τους.  Η λήξη της τρίτης περιόδου βρήκε τον ΠΑΟ μπροστά στο σκορ με 69-54.

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο το «τριφύλλι» πάτησε γκάζι και νίκησε την αντίπαλο του με 93-69.

Παναθηναϊκός-Ελευθερία Μοσχάτου 93-69

Διαιτητές: Θεονάς-Αποστολίδης Β.-Γρίβα

Δεκάλεπτα: 25-14, 46-32, 69-54, 93-69

Παναθηναϊκός (Καπογιάννη): Ριντ 21(2), Φίτζγκεραλντ 9(1), Ζιάκα 5(1), Λύμουρα 8(2), Κωτούλα 4(1), Φραγκούλη, Μπουντούρη 4, Γρηγοροπούλου 4, Μυλωνάκη 7, Χολμς 16(4), Παλάσκα, Κάιζερ 15.

Ελευθερία Μοσχάτου (Δεσποτάκης): Δαμουλάκη, Καρακασίδου 13(1), Νάτσκου, Φεράρι 9(2), Στεφανίδου, Κρητικοπούλου, Θεοδωρομανωλάκη 2, Τζέιμς 22(2), Χάιντερ 23, Τσέρου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Αλλαγή ημέρας στον τέταρτο τελικό

Την Πέμπτη και όχι την Τετάρτη θα διεξαχθεί ο τέταρτος τελικός της Α1 γυναικών. Ο Παναθηνα…